Mama Merhaba arkadaşlar bugün şeker yüklemeye girdim sonuç korkunç 245 çıktı. Muhtemelen endoktrinensevk edecek beni ama süreci benimle aynı şeyleri deneyimleyenşerin fikirlerini merak ediyorum. Moralim çok bozuk bi el atın lütfen konuya
rileyss Mama Sakin olun kendinizi strese sokmayın. Ekmek, pilav, makarna, tatlı yemeyi bırakın eğer şimdiye kadar tüketiyorsanız. Bana doktorum bunları önermişti. Bir de hergün mutlaka yürüyüş yapın 1 saat
Sltnbl Mama panik yapmayın diyet uygulayacaksınız hamurişi kızartma makarna pilav beyaz ekmek tüketmiyeceksin bolca su içip yürüyüş yapacaksın bi ay sonra düşecektir
Suheda Mama korkutmak istemem ama 50gr a göre çok yüksek bidaha test yaparlar 100grlıkda yaapıp tedaviye baslarlar cnm.benim 50grda 182 çıktı doktorum çok yüksek diyip dahiliyeye yolladi dahiliyede 100luk istedi 100luklerde 200 çıktı benim 50 de 245 yüksek cnm suandan itibaren sekeri kes zaten doktor yonlendirir ama korkma yemezsen düzene giriyor benm suan çok iyi yememem gereken hicbiseyi yemiyorum
Mama Doktor diyor ki sonuçlarda hata olabilir bebek ağırlığı normal diyor sanırım bi stres daha yaşayacağım eve şeker aleti aldım bakıp duruyorum😭😭😭 endokrinolojiye sevk edildim arkadaşlar