Minikannesi00 Gokozge aslnda hiç gerek kalmıyor ,doktorum bi krem yazdı hastaneden çkarken onu aldım. 5 gün kullandm şuan hiçbşey kullanmıyorum. Diğerle para tuzağı ,lansinohu yengem aldı hiçbi işe yaramadı diyor
Gokozge Derya-D SeydaK-70 Minikannesi00 mervoss almış bulundum bende öncesinde ama gümüş kapakta aldım yara olmasın diye herşeyi almışım resmen 🙈ama gümüş kapak daha faydalı olacak gibi
Minikannesi00 yumukeller nisavit canım ,sürdüğünde silmene de gerek yok ben çok memnun kaldım yara falan olmadan normale döndüm şuan aktif emziriyorum sorun yok
Aygul01 Gokozge erkenden sürmenin bi anlamı yok göğüs çatlamasını önlenmiyor sadece çatlayan göğüs ucunu yumuşatır kremler. Yani istersen gebeliğin başında başla yinede çoğu kadının göğsü catliyor. Ben hamileyken hiç birsey almadım emzirmeye başlayınca neye ihtiyacım olursa alırım dedim. Öylede yaptım bence bu şekilde daha uygun millet alıp alip dolduruyor ama coguna gerek kalmiyor bile… benim doktorum bana yazdı krem ismi garmastan promat
Minikannesi00 Gokozge hiçbrne ihtyaç kalmıyo canm doktotun verfiği kremle 5. Günde göğüsle ilgli bi sorunum kalmadı
Minikannesi00 yumukeller doktorun yazar muhtemrlen😊 doğumdan önce kullanma bişey , benm ilk günler bi ağrıyodu ki ,sürekli bu kremle nemlendrdim. Bi baktım geçti gitti . Göğüs ucu yarası dye konuşulan bumuymuş dedim yani. Gümüş kalkanlar falanlar ,hiç gerek yok
Nidaabaserr Gokozge ben 33 haftalık hamileyim daha sün başladım sürmeye 🙂 Doğuma 1 ay kala başla dedi ebe arkadaşlarım ondan dolayı başladım 😊
Minikannesi00 yumukeller bende korkuyodum da hiç öyle olmadı ,yengemde de olmadı bikaç güne geçen bişey . Acıyo braz ama dayanlmcak kadar değil sonra rutine giriyor