herbiseyim Kızlar bebeğim solda ve sol tarafım günde 7 8 kez sertleşiyor ayrıca kasık ağrım oluyor uzaninca falan sağa sola donemiyorum yürürken ağrım oluyor bazen bu neden olur yaşayan varmı aranızda teşekkürler şimdiden 🤷🏻♀️🤗
Defneada herbiseyim söylediklerinin Aynısı bende de var. yavaş fln kalkıyorum yattığım yerden endişelenme :) büyüdü bebişler ben dün gittim 1100 gr olmuş :)
Dilek_Ersen Benımde oluyor canım ben sormustum doktor normal rahim buyuyor demıstı Bı sıkıntı yoktu Bı hafta oyle agrılı Bı hafta ıyı oluyorum bende alıstım artık
herbiseyim EliffCandan ne için serum verdiler cnm ? Benim şuan kasık ağrım var uzandım geçmiyor ayaklarımda sızlıyor birde sol tarafım sertleşiyor sürekli neyden olabilir bilmiyorum 😔
EliffCandan herbiseyim canım yalancı doğum sancısı diye bi şey var onun olması da pek iyi değil doğumu tetikleyebiliyo 1Lt serum yedim birde magnezyum eksikliği olabiliyor Demir ve magnezyum ilacını ihmal etme
merve90 herbiseyim kasılma ii bişey değil cnm benimde 15.haftada başladı kasılmalarım 25.haftada kahverengi su geldi leke şeklinde bayada çoğaldı rahimimde incelme varmış hastaneye falan yattım serum iğneyle durdurdular kanamayı bence ciddiye alın yada magnezyum eksiliğinizde olabilir
icegul merve90 bende sadece sırt üstü yatıp ayağımı uzattığımda sertleşme oluyor. 15+3 üm. Bikaç haftadır fark ediyorum yatınca. Sizce normal mi sizin nasıldı
herbiseyim EliffCandan bana ilaç vermediler hiç şuan sadece pıhtılaşma iğnesi kullanıyorum onun dışında kullandığım bir ilaç yok ki canm , devam ederse acile gidicem zaten şuan dinleniyorum bakalım geçer umarım
EliffCandan herbiseyim Demir falanda mı almıyosun çok saçma benim iki hamileliğimde ve genelde bütün hamileliklerde kullanılması gerekli ilaçlar sen biran önce git sor doktoruna canım
Busragozer herbiseyim benim de sabah akşam sağ da toplanıyor içe dönüyor belime vuruyor ağrılar tarif edilemez 😳