Eylem01 Selam kızlar 🥰 dün detaylı ultrason yaptırdık şükür herşey yolunda. Benim kız 470 gram olmuş. Boyu da 26 cm. Sizde durumlar nedir ?
Sinemarslannnn Eylem01 benim kızıda pzt gördüm detaylı da renkli halde yüzünü gördüğüm an kalbimden yerinden çıkacak gibi oldu resmen 💕
Hurmuz16 Eylem01 çok erken deilmi detaylı ultrason için kuzum 21 haftalık bende haftaya olucam 22 hastalıkken çağırdılar beni 😊
tubik_ Eylem01 bende bugün gittim detaylıya. Kalbinde beyaz parlaklık görüldü, diğer her şey normal dedi. Ama yine de içimde şüphe var :/
Yeniay Eylem01 peki onun için kadın doğum dan mi randevu alıyoruz yoksa ikilideki gibi başka bir bölümden mi randevu almamiz gerekiyor
Ece1m Benim de 22 haftalık 21. Haftamda gitmiştim kontrole güzel geçti. Gün geçtikçe daha çok hissediyorum hareketlerini 😍
Sibelselim tubik_ benim ilk bebeğimde de vardı ama dr zaten hiç önemsememişti doğana kadar takip ettiler hatta doğduktan soNrada vardı ama hiç sıkıntı olmadı şuan 2 yaşında hala var mı bilmiyorum
Seyma16 Eylem01 22. Haftada yaptrcam bende olur dedi doktr her gün hissediyo msn canım yoksa ara ara mi
Neslihankk Eylem01 23+2de 3 gun once detaylimizi yaptırdık çok şükür Gayet iyiyiz 580 gr. 29 cm olmuş Baybars bey 🥰💙 Yüzünü 14.haftada da görmüştüm ama şimdi büyümüş burun Dudak çene yapısı aynı abisi 🤭🥰 oğlumun ikizini dogurucam resmen 🤣💙
Rosebhr Eylem01 geçtiğimiz cuma görecektik bebeğimzi çok heveslendik olmadı sanırım eşimin iş yerinde arkadaşı covid olduğu için 14 gün karantinadayız haftaya cuma gidicez allah nasip ederse 23üncü haftada gitmiş olucaz ☹️