Tugbaslan3458 BiricikGamze sağlıkla kucagimjza alalım bebişlerimizi ilk gebeligim korkulu heyecanlı tuhaf geçiriyorum
BiricikGamze Tugbaslan3458 Aynen benimde oyle kuzum .bisey yapiyorum boyle hemen bi korku basiyo ne bileyim cok bilgi sahibi olamiyo insan ilk olunca surekli herseyi arastiriyorum bakalim hayirlisi olsun insallah
91_sehla Bende hic tatlı yiyemiyorum hep ekşi tuzlu şeyler😋 bulantımda çok fazla yiyebildigim kadr işte. Çikolata türk kahvesi ölürdüm normalde onlara ama şimdi ağzıma koyamıyorum
BiricikGamze Derin2828 Birde kuzum hepsi burada falan oluyo ordanda siparis edebilirsin ay suan inanirmisin gene canim cekti bende yarin bakacam🤣
Tugbaslan3458 BiricikGamze bende ayni sen gibiyim bisey olsa annemk arıyorum karnim agriyo karnım ağrıyor karnim ağrımasa niye karnim agrimiyo psikolojim bozuldu ama herseyin hayirlisi diyorum rabbim nasip ettiyse olur diyorum nasip etmediyse olmaz diyorum herseye hazırlıklı davranıyorum açıkçası rabbim korktugumuz yere ugratmaz
91_sehla BiricikGamze çok aklıma bile getiremiyorum hergun içmeden mümkün değil duramazdım bugün kardeşim yaptı kendine o mükemmel koku bile hiç hoşuma gitmedi🤷🏻♀️
Demiralpmoms BiricikGamze gelin ben de bol bol var hepimize yeter 🌸 ay ben varya 1 hafta hayalini kurdum resmen 🤭😄
hberfin Tugbaslan3458 ben halen bisi aseremedim bulantidan dolayı ama tatlı hiç yiyemiyorum artık eksi daha çok tuketiyorum ve oğlum olcak inş sağlıkla gelsin bebislerimiz 😊
Zeynepli1234 Tugbaslan3458 hamilelikten öncede tatlı yemezdim ekşi yerdim .Hamileliğimde de bişey değişmedi ekşi tüketmeye devam ettim ama aşermedim kızım olacak😊 Bulantı ve kusmada yaşamadım hamilelikten önce nasılsam öyleyim şimdi 34+5 olduk az kaldı yavruma kavuşmama😊
buseyusuf27 Tugbaslan3458 ben sizin haftalarınızda hem eksı hem tatlı yedım smdı eksının e sını agzıma almıyorm sureklı tatlı yıyorum ve kızım olacakmıs 🙈🥰 27 haftayız