Hullyaa minigim__1 kız ben kilo kilo aldım kargoyla gönderebilirim istersen halinden çok iyi anlıyorum benim öküz kocam da şok dan almış gelmiş bilerek içmedim illa mandalina dedim😅
Demiralpmoms Tugbaslan3458 ayyy kuzum bakalım hayırlısı . Sağlıklı olsunlar da bizimki sadece merak😍 Ama insan gerçekten çok mutlu oluyor valla bugün dünyalar benim oldu onu yıyınce🤭😂
Tugbaslan3458 Demiralpmoms hayirlisi olsun saglikla kucagina al insallah 🤲🏻ama benide haberdar et annemin yaşadığının aynısını yaşamışsn 😁🤭
Tugbaslan3458 06busraa hic sorma o konuda bende sen gibiyim marketlerde yok ki aliyim da asermem dursun kolay biseyde değil kalkip yapalim ben aşermek boyle bisey olduğunu bilmiyodum hatta hamile olmadan önce eşime neler ediver diyodum simdi ise adama üzülüyorum asermem durmuyo hic 😁😁😁
Demiralpmoms minigim__1 canım sebze meyve dünyası diye bir site var orda aradığın bütün meyveler var. Bizde en son orda bulduk. Mandalinayı da görmüştüm . Sipariş verınce iki güne gelıyor kargoyla 🥰
Demiralpmoms Tugbaslan3458 cinsiyeti öğreneyim haber verrım haftalarımız aynıymış 🥰 bende merak ederım şimdi sizinkini sizde haber verin 😇
Derin2828 Benimde gecenin vakti nasıl ekşi istiyor canım salatalık domates doğradım nar ekşisi sirke limon tuzlu tuzlu soğuk çok iyi gelmişti. öyle böyle ekşi değil yani aşırı aşerdim daha 7 haftalığım bende 🤷🏻♀️☺️
Hullyaa Derin2828 yeşil erik bitti de hamile marketi var canım orda var bide Trendyol da da görmüştüm oraya bak bi istersen
Demiralpmoms Derin2828 sebze meyve dünyası 😍ıyı ki var ben aldım keske daha fazla alsaydım tavsıye ederım ekşiydi🙈 bitsin yine sipariş vercem valla
BiricikGamze Derin2828 Bulundugun ilde yunus market varmi bende gecen hafta öldum bir tek orda oluyo kuzum ordan buldum .yazinki gibi cok guzel deil ama o istegimi aldi benim
06busraa Hep aci aserdim allahım zehir gıbı yesıl biber hala ayni sarımsakli yoğurt döküp yemek herseyde aci olsa 🙄 cınsıyetımız erkek
Demiralpmoms Derin2828 Aras kargo getirdi kargo ücreti 15 TL idi cnm. Gayet güzel paketlemişlerdi . Tazeydi hersey
Huriyeolgn Tugbaslan3458 erkek kız saglıklı olsunlar da canım rabbım herkesın kucagına almayı öpüp koklamayı nasıp etsın ınsallah 🥰
Tugbaslan3458 Huriyeolgn aminn rabbim isteyen herkese versin bizlerde saglikla kucagimiza almayi nasip etsin