Sustek 15 dkdir nstdeyim. 2 defa 60lari geçti. Doktoru bekleyemicemm… sizlerden duyayım önce… bebiş mi geliyor.. açılma yok ama
Meriwa Sustek yok cnm daha erken düzenli olması lazım onların ben 100 ü bile gördüm 40 dayım hala doğuramadım🤷♀️
Sumru Sustek 32+4 haftalığım bugün ilk defa nst ye girdim 🥰 60 ları geçti dediniz Bu sayı ne olur sancı falan mi
Sumru Meriwa bende 32+4 haftalığım ilk defa nst ye girdim de çok şükür bir sıkıntı yok ama bu sayılar sancı mı oluyor acaba
Nezosikra Sustek doktorla görüşünce bize bildir canım merak ettim tam zamanıysa sag salim doğsun inslalah miniginiz❣🤗
Sustek Nezosikra 36+1iz. Duzenli sancı cıktı. Idrar yolu enfeksiyonu ile alakalı olabilirmis. Idrar verdim sonucunu bekliyorum. Onunla birlikte degerlendirilcekmis😁
Nezosikra Sustek hakkinda hayırlısı olsun canım rabbim yardımcın olsun inslalah inslalah güzel sonuclar alırsın inslalah ❣🤗
Benay10 100 den aşağısını sancı saymıyorlar benim ki 5 kere 100 gördü yine de eve postaladılar 😂 bebek hareket ettikçe yükseliyor bebek durunca o da düşüyor doktor bebek hazırlanıyor gelmeye deyip eve postaladı beni 😂