Mesevda 30 haftalık hamileyim agırlaşma dedıkleri bu oluyor sanırım ne yapsam nefes alamıyorum otururken bile zorlanıyorum boğuluyorm resmen varmı öneriniz 🙏🏼🙏🏼
Babyveannesi Mesevda kelin ilacı olsa başına sürer hiç bi önerim yok bende aynı durumdayım sırt üstü yatmamaya çalışın derim öyle nefrs darlığı daha fazla artıyor🤷🏻♀️
AyAkyel Mesevda Merhaba canım bende 31 haftalığım demek ki bu haftalar da hep aynı oluyor bol bol balkon da oturup sakin bir şekil de nefes alıp veriyorum anca öyle kendime geliyorum yoksa boğulacak gibi oluyor insan sakince nefes alıp ver seni mutlu eden müzikler dinle o sırada tek önerim o maalesef ☺️
7412001 Mesevda 35 den sesleniyorum nefes alamıyorum😅 yani bildiğin oksijensiZim nefessizlikten horlamaya başlamısım 😂😂😂gecenlerde kardeşim video almış uyurken izlediğimde çok güldüm hiçbir çözümü yok canm aç camı geç önüne sakin sakin nefes al ver iyi gelecek günde 2 bilemedin 3 defa geliyor bu kriz ama sakin olursan hemen bitiyo
Yelizonan Bende 32 deyim. aynı dert bende de var bugün doktoruma sordum. Otururken sırtına yastık koy, dik otur ve sürekli nefes egzersizi yap dedi. Bebis ayaklarıyla göğüs kafesine baskı yaptığı icin normal imiş 😀
Caglahassan Bende aynı durumdayım özellikle sıcaktan ve yemek yiyince daralıyorum resmen 32 olduk bugün ne yapıcam ilerleyen haftalarda bilmiyorum üstüne halsizlik başladı tekrar 🤷♀️🤷♀️
Zuhal1 Mesevda bugün temizlik yaptım nefes nefese kaldım nefes alamamak neymiş şimdi anladım Inşallah bu kadarla kalırız daha ilerlemez
Mesevda Zuhal1 inşallhh canım ya temizliğe yüklenmiyorum bn bi anda 20 dakıka da bi molalı yapıyorm yormamk adına bebişimi🙏🏼🙏🏼
mervoss Mesevda 35 den bagıra cagıra sesleniyorum Yataktan kalkrken belimden kütür kütür ses geliyor ve hiçviryerde oturamıyorum ne koltukta ne sandalyede ne yerde 😂 suanda olduugu gibi uykusuzluktan da delirmek üzereyim
Pinkyellow Mesevda keşke çare bulsakta sanada solesek canım.. ne soluma yatabiliyorum ki simdiye kadr en rahat oleydim oda yok artık. Ne ayakta durabiliyorum.ne de oturabiliyorum ben amuda kalkmayı denemedim bı sanırım 🤷🤦♀️