Kalbim3 Serapkulak bende dün gittim 12 haftalık doktor kız dedi aynı böyle ultrason kagıdım hatta doktora dedim doktor hanım orda bir çıkıntı var bet gördüm oda dedi çıkıntu yukarı çıkarsa erkek diyebiliriz şuan kz yanılabilirim dedi inşallah yanılır ama çıkıntıyı net gördüm şaştım kaldım
Snszasla Serapkulak 😀aslında belli ediyor kendini erkek diye dikkatli bakınca ama erken haftalarda yanılma payı oluyor tabi
cgelmas Serapkulak bana da 11 de kız dedi ama kime atsam erkek diyor😀 ben de beklicem 16 da gideceğim
Serapkulak Snszasla doktorum kız olduğundan emindi hatta kizlardada oluyormuş bu çıkıntı sadece erkeklerde büyüyormus
Snszasla Serapkulak aslında kızlarda çıkıntı çok fazla olmuyor benim bebişimin de ultrason kagıdına baktığımda çıkıntı hiç bi şekilde yok ama erkek bebeklerde dışarı doğru minnak bişey belli ediyor kendini bide baş ve karın çevresinde Farklı oluyor Kızlar da bas biraz daha yuvarlak erkeklerde de karın çevresi biraz daha sivri oluyor
Ebcog 18 haftalık gebeyim son iki kontrolde nedense sadece erkege benzıor dıye tahmın yürütüyolar bacakları kapalı olduğu halde. Ayrıntılıda daha net belli olur dedı doktor bakalım beklıorum 15 gün sonrayı😂
Aygun9045 Bende bugün 2 Li tarama yaptırdım 13 haftalık doktor kız dedı, ılk oglumda erkek demısdı deyısmedı acaba deyısırmı dusunuyorumda erkekde cıkıntı oluyo demek cıkıntıyı gorememıs kı kız dedı,
Serapkulak Esrae2 12 haftalık kıza benziyor dedi 15 ve 20 haftalık başka bı doktor kız dedi 21 haftalık detaylidaki doktor erkek dedi yani çok karışık bı durum o yüzden çokta net olduğunu düşünmüyorum hala kız mı erkek mi 4 Eylül’de randevum var bakalım sonuç ne olacak
Serapkulak Esrae2 bu ultrason kağıdında kız dedi işte canım çıkıntı var diyince erkek dicek diye bekledik ama kıza benziyor dedi
cgelmas Kalbim3 bana da kız dedi ama çok erken dedi doktorum cinsiyet için 11 de 16 da tekrar gideceğim kime atsam erkek mi diyor