Pinkyellow Ysmogretmen isimli tesbih kullaniyosa tabi , bebekle eşine isimli tişört alabilirsin yada isimli cüzdan hiç bişey bulamazsan bence git çeyrek al 😂
ballilokum Ysmogretmen eşofman takımı, cüzdan, trençkot, resmi bir yerde çalışıyorsa evrak çantası, ayakkabı aklıma bunlar geldi canım aldıklarımdan 😂
icegul Ysmogretmen benim eşimin ok ve yay a çok hevesi vardı söylerdi. Bende yay takımı almıştım. Öyle merak saldığı bir hobi varsa değerlendirebilirsiniz
Nurdan_flz1 Ysmogretmen instagramda bi site yüzük kolye yapıyor içinede bebeğinizin saçını koyuyor bana anlamlı gelmişti
icegul Ysmogretmen isimli powerbank olabilir Büyük kulaklık olabilir. Hard disk olabilir. Baya iş gören birşey çünkü. Kablosuz şarj aleti olabilir telefonu destekliyorsa. Aklıma gelenler bunlar.
Dilosarda Tatlım benim eşimde çok meraklı teknolojiye en son apple akıllı saatini aldım senin gibi hediye derdim çok oluyor malesef🥰
SEVGiHASAN Ysmogretmen forma alabilirsin ismini yazdırıp bide sevdiği numara varsa harika olur😊tabi spor seviyorsa benimki fanatik
CerenNisaSecilmis Ysmogretmen valla ben 2 gün önce saat aldım istediği bir saat vardı ama almaya kıyamıyordu. 🥰Tam adama trip atıcaktım bana en son ne zaman hediye aldın diye sonra bi hatırladım ben adama en son hediye alalı yıl olmuş hadi bu sefer ben alayım dedim aradan 1-2 ay geçsin sonra ben isticem 😂
Aysdundar Ysmogretmen bence nostaljik bir defter alın . Aile fotonuzu yapıştırın tek tek ve o günlere ait duygularinizi yazabilirsiniz ben öyle yapmıştım ve herkes çok beğenmişti 😂 eşim de dahil çok farklı yaratici bulmuştu