Papatya123_ Artık yavaş yavaş alışveriş yapmak istiyorum önereceğiniz internet sayfaları var mı ? 😊❤️
Selo39 Papatya123_ civil çok uygun ve kaliteli öneriyorum lcw bebek ürünleri de öyle ve kapıda ödeme var 👍🏽 En ucuz bebek market diye bir site var gerçekten ürünlerine baktım uygun fiyat bende Müslin bez falan siparişini ordan vereceğim..
sevara Papatya123_ ben her yerde indirim takip ediyorum 😂 civildan kıyafetlerini aldık ebebek tan da indirimli şeyler aldım baya uyguna ve trendyol baya indirim yapıyor. Sonra instagram deki sayfaları takip ediyorum.
Lazanne Papatya123_ sedefli koza diye bi site var ürünler çok güzel ptt ile kapıda ödeme var. En ucuz market falan yazanlar olmş ama bence ürünleri kaliteli değil arkadaşm almş bi yıkamada solmş renkleri. Lcw ürünleri de çok güzel ve çeşitleri de çok
Babyy1S Papatya123_ civil ve en ucuz bebek marketinden aldım ikiside çok kaliteli diger kalanları gezerek magazadan aldm
Tuanazra vititer herşeyi ordan aldım diyebilirim. Ama havlu ebebek te çok indirimliydi onu oradan aldim