Gazel0606 Sevgice26 yani ilki serkulajlıydı ikincide serkuşaj oldu ilki gibi geçti durumlar yani yatman gerekiyorsa yatın günlük hayata devam edilirse ole yaptın demi canm nasıl geçti
Sevgice26 Gazel0606 evet canım bu ikinci kez yapılan serkaj hiç bi iş yapmadım yattım hep sadece kızımla ilgilendim ilk gebeliüimde yapılan işlemler şimdide yapıldı
Gazel0606 Sevgice26 ilki gebeliğinizde yatıodunuz şimdide yatıomuz yani demi birde serkuşaj gebelerde gebelik saysısı sınırı yok demi istenildiği kadar çocuk yapılır
Sevgice26 Gazel0606 evet o zamanda şimdide hep yattım sınırlama varmı bilmiyorum çocuk düşünmediğim için hiç araştırmadım canım
Mimarhanim Sevgice26 Gazel0606 Kızlar bişey sorucam. Ciğer geliştirici iğne yaptırdım ve beni kabız yaptı. Tuvalete çıkamıyorum ve ikinmak yasak zaten. Siz böyle bir sorunda ne yaptınız. Bugün tuvalete gittigimde biraz zorlandım sanki ve beni huzursuz etti bu durum.
Sevgice26 Mimarhanim ben vurulmadım canım bilmiyorum ama kabızsan çokca sıvı tüket krpuz ye kayısı hoşafı yap iyi gelir
Mimarhanim Meflug dupalac içtim iki gün hamilelere veriyorlarmış, ama işe yaramadi 😞 şimdi tekrar içeceğim canım
Mimarhanim Meflug tuvalette zorlamıyorum ama işte beni tedirgin ediyor canım. Sürekli risk halini düşününce. Kendi kendimi strese sokuyorum boş yere 😣 bebek zaten aşağıda. Daha da aşağı itmemişimdir inşallah 🙏🏻 bu arada sen ne yapıyorsun canım. Ateş ten haber var mi
Meflug Mimarhanim itmemissindir stres yapma kuzum benim erken doğdu diye senin de öyle olmayacak sıkıntı yapma nolur. Sabah doktorla konuşmak icin gidecek eşim bakalım çok bişey yok stabil sıkıntı yok diyorlar
Mimarhanim Meflug stres herşeyi getiriyor insanın aklına 😒 inşallah canım itmemisimdir. Ayrıca stabil olması bile iyi canım boşver, sıkıntı olmasında. Sütün daha rahat geliyor mu artık. Ağrıların nssil oldu canım.
Pinkchemistry @Mimarhanim sabah ılık suya bi tatlı kaşığı bal koyup için acayip yumuşatıyor bağırsaklarınızı üstünede 2 3 kayısı bende baya işe yaradı ama birde duphalac şurup aldm 2 günü geçerse hemen içiyorum
Mimarhanim Pinkchemistry deneyeyim canım çok sağol. Bende duphalac içtim iki gün ama ise yaramadı sonra bir kaç gün ara verdim, bugün tekrar içtim. İnşallah sıkıntısız atlatırsak su günleri başka bisey istemiyorum 🙏🏻
Meflug Mimarhanim kalmadı ağrım hatta bugunnevi sildim süpürdüm😁 süt biraz sıkıntı stres yüzünden azaldı ama sagmaya devam az olsun öz olsun
Mimarhanim Meflug maşallah canım sen güçlü kadınsın oğlunda güçlü o yüzden 🤗 Rabb’im biran önce kavuştursun sizi 🙏🏻 doktorla gorusunce bana da yaz olur mu
Lin17 Gazel0606 benim bebeğim 4 aylık serklajla ilerlemişti hamileliğim simsi yine hamile olduğumu öğrendim bende merakla bekliyorum bakalim nasıl ilerleyecek 🙄
Meflug Mimarhanim beyin kanaması geçiriyor şu an. Beyin kanaması 4 evre oluyor 1sikinti yok 2de hadi diyorlar 3ve 4 olunca hasar bırakıyor yaşarsa.