Gamzeninevi Hanımlar epidural anestezi ile normal Doğum yapan varmı Ankara şehir hastanesinde epidural anestezi ile dogum yapan varmı tecrübelerinizi paylaşırmısınız benımle
Gamzeburkan Gamzeninevi canım ben şehir hastanesinde doğum yaptım fakat orda epidural yok diye biliyorum bana yapmadılar çünkü😞
Gamzeninevi Gamzeburkan bende oraya gidiyorum kontrole tanıtımlarda epidural doğumu gösteriyorlar devamlı böyle bi istekte bulunsam olurmu ki benım bu dogumum üçüncü ve doğumum zor oluyor gün yaklaştıkça korku bastı😊
Gamzeburkan Gamzeninevi valla ben sancıdan çok kıvrandım nolur sancımı azaltın diye yalvardım resmen ama yapmadılar belki ilk doğum diye yapmamış olabilirler. Ama doğum için şehir hastanesi çok iyi bir tercih ben aşırı memnun kalmıştım.
Gamzeninevi Bende çok memnunum güzel ilgileniyorlar Doğuma girmeden söylıycem epidural istiyorum diye ilk oglum 10 saatte ikinci 6 saatte üçüncü bakalım kaç saatte dogacak
Gamzeburkan Gamzeninevi tek kişilik banyon falanda var duş almak istersen hemşireler sana duş aldırıyor. Bana 3 kez duş aldırdılar 13saate yakın sürdü doğumum 🙁 umarım vardır epidural baya güle oynaya doğum yapıyorlarmış sancıyı hissetmiyormuşsun