Ozlemzeynep Canlar bu ayın 10 unda yumurtam çatladı ve bugün test yaptım pozitif silik kan verdim 29.9 çıktı değer düşük mü çatlamanın üstünden 11 gün geçti sizcee bilgisi ılan yazabilir mi sizlerin nasıldıı?
Cansu87 Ozlemzeynep bence deger normal 😍 ama daha yeni hayirli olsunnn insallah saglikla kucagina alirsin 2 gune bir test ver 2 kati olacak mi bi baktir bakalim
0Cerenk Ozlemzeynep canım benim normal gebelikti adet günümden 5 gün önce 39 çıkmıştı şimdi 20 haftalığız, yani bende az sanmıştım değeri fakat iyiymiş yeni oluştuğu için öyle oluyor
ilknr_ylmz94 Değerin kaç olduğu değil nasıl arttığı önemli iki gün sonra tekrar kan verin yükselişe bakın
Ozlemzeynep Cansu87 normal mii ayy inşallah kuzum ya 2 buçuk senedir bekliyorum bu haberi tekrarlıcam Pazar günü inşallah yükselmiş olur 😍🤲🏻
rmysrmys Benimde ilk değerim 26ydi canım su an 6 aylığız ☺️ Günaşırı kan verip artma miktarını takıp et
rmysrmys Ozlemzeynep Ozlemzeynep adet olacağım günden bir gün önce vermiştim canı kanı günüm geçmemişti o ayki tahmınıme göre de 10-12. Günde flandım 😊
Ozlemzeynep Ylz1655 teşekkür ederim inşallah yükselirse sevinicem bende belirtim şişkinlik vardır karnımda baya o kadar başka da yoktu canım içimden ses test yapmak istedi 😍
Ylz1655 Ozlemzeynep yaaa ne guzel darısı bıze ınsallah canım Allah hıssettırırmıs bak ne guzel hıssettmıssın ınsallah kucgaınada almayı nasıp etsın😍
Ylz1655 Ozlemzeynep benımde akıntıya göre yumurtlamaysa 7 gun gectı ve bırkac gundr belım kasıklarm cok agrıyo catladımı bılmıyormda 😒
Ozlemzeynep Ylz1655 inşallah inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin valla 2 buçuk senedir bu güzel haberi bekliyoruz 🤲🏻🥰