HEY03D 4567 9-10 haftaya kadar bekleyebilirsin benim 5+4 te kese oluşmamıştı 6+0 da çok küçük kese oluştu 8 de boş gebelik olduğu kesinleşti 9+3 te kürtaj oldum. Benim hep geriden gelmişti sen bekleyebilirsin bence
HEY03D 4567 ben iki farklı doktora gittim bana dedikleri bekleyebilirsin, bebek olsa kalbi durursa hemen alınması gerekir ama boş gebelikse zararı olmaz. Gene karar senin ama biraz daha bekle bence
4567 Mommycik evett 6+5 karın ve vajinal baktı ama acaba geç döllenme mi olur diye düşündük herkes bu hafta da kalp atışı göremeyebiliyormuş
Mommycik 4567 bence biraz daha bekle canım. Bir hafta-10 gün. Biliyorum o bir hafta işkence gibi geçiyor resmen.ama inşallah benimki gibi geç görünür senin de. Boş gebelik olduğu kesinse dahi 10 gün sonra en fazla 8-9 haftalık olacaksın sana bi zararı olmaz
Ozlem0625 @Anneolabilmek 4+6 da vajinadan bakti kese var bebek yok dedi . Ustten muayne ettiginde kese bile gozukmedi . 3 hafta sonra gittim ustten baktiginda keseyi gordu bebegi de girdu ama 3 hafta gecmesine ragmen 4+1 dedi
4567 Mommycik salı günü başka bir hocaya gidicem kendimde sağlıkçıyım hoca bakıcak bide kesin boş gebelik derse çarşamba günü kürtaj olurum
Mommycik 4567 inşallah öyle değildir de görülür. Benim iyi gidiyor şimdilik. Benim de geç görüldü bebeğim 7+2 de felan. İnşallah sizin de öyle olur
Tusami rmysrmys merhabalar çok eski bir konu fakat size sormak istiyorum bu sırada beta hcg ölçümü yapıldı mı size?
Ati94 Anneolabilmek bana da 28 temmuzdaki randevumda aynısını söyledi , bende seninle aynı şüphe içindeyim umarım ikimizinde olumlu sonuçlanır bebeklerimizi görebiliriz..
Ati94 Limonnn bana da 5+5 de doktorum boş dedi, bi hafta sonra gelmemi söyledi ama yorumlarda okuduğum üzere geç gitmeye karar verdim inşallah sonuçlarımız güzel olur 🙏🏻