pinaryg Akşam yatıyorum midem bulanıyor sabah kalkıyorum yine midem bulanıyor bu sabah hatta kalktığım gibi istifra ettim cubuk kreker yiyoum geçmiyor başka taviseniz var mı acaba ne yapmalıyım 🤢 8+1 olduk bugün
Aysn6767 pinaryg ilac yazdır canım prilam dr en iyisimiş. Benim bulantımı kesmedi ama en azından kusmuyorum. 6. Haftadan beri kullanıyorum.
Ervasevgi pinaryg canım.daha başlardasın bu haftalarda hormonlar çok hızlı artış sağladığı için ne yaparsan yap iyi gelmeyecek ben 14+3 um ama hala bulantı.kusma devam şimdiye kadar hep serumlarla geldim buralara sabret sende doktoruna sor illa bi ilaç önerisi verir sana ama ilacın sabir😔
Zisanmery pinaryg 12 haftalığım her akşam kusup canım çıkıyor öyle yatıyorum prilam içiyorum bazen ialcıda kusuyorum yapcka bişey yok canım böyle gidicek sabır ve sebaat
hamisanne33 pinaryg bende 9 haftalık olduk gittikçe bulantı fazlalasiyor sanki hiç bisey yemek istemiyorum 1kg vermişim 3haftada çok zorlaştı mide bulantısı kusma aşırı halsizlik bide uykum geliyor cok
Alpsdkz34 Cnm prilam kullanıyorum bende öle krakerle filan geçmiyor İnan su bile midemi bulandırıyor😔
pinaryg Ervasevgi haklısınız ben böyle olucağını hiç düşünmemiştim vallahi herşeyden tiksindim 😔 pazartesi doktor randevum var o zaman bi sorarım belki ilaç verir
Ervasevgi pinaryg çok zor inan seni çok iyi anlıyorum bazen dayanılmayacak kadar zor geliyor insana ama dayanıyoruz sabret sende ilaç verir mutlaka doktorun çok çok kötü olursan serum taktirirsin birazda olsa gözlerin açılır canim
grmz31 Geçmiş olsun şimdiden isyan ediyorsan biz napalım 😁 27 haftadayım hala kusuyorm çayı yeni içmeye başladım düşün bebek kilo alsın diye yiyip sonra tutup en sonunda zor lavaboya yetişiyorum ve en etkili ilacı kullanmama rağmen böyle :(