2artiikizannesi Tiredmom 18 haftaligim cnm 12.haftada bebislerin erkek olduğunu öğrendim değişmedi de hiç 😊
Bir_prensesannesi58 Tiredmom Canım bizde 19 haftalık olduk ama daha öğrenemedik arkasi dönük ve sadece kıza benzetim ama kesin değil dedi bende daha ögrenemeyenler kervanınıdayim
ilknr_ylmz94 Doktorumuz 13.haftadayken gördüğüm çıkıntı zamanla kaybolmazsa erkek demişti 😂 şu an 15 haftalık hala çıkıntı var bakalım zaman ne gösterecek
irem_17 ilknr_ylmz94 bana da 13. Haftamda cikinti var erkek gibi demislerdi. Ben bir umut degisir mi dedim ama 17. Haftada kesinlesti. 2.oğluş geliyor🤗
NOT1808 BEnde 12. Haftada erkek olduğunu öğrendim şu anda 19. haftadayım ve değişmedi %100 erkek denildi n
Tiredmom Mervetekmn umarim su 1 2 kiz sıkışmış bu sene araya galiba onlardanizdir yoksa benim 2.oglus gelecek :)
Srhtzlyh Bir_prensesannesi58 bizimkide kıza benzetti ama kesin değil 19+2 beklemedeyiz hâlâ. Ayrıntılıyı bekliyorum bakalim 😊
Asafikoo irem_17 bende sizin gibi ilk 14 haftada erkeğe benziyor dedi şimdi 17+4 im gidemedim daha bakalım hala kız umudu var bende yoksa 2. Oğlan gelicek
Tiredmom Asafikoo bir parça kiz umudum vardi oda suya düştü sanki içimden bir ses banada 2.oglus gelecek diyor başından beri :))))))