Asdffghjjk Kızlar aranızda tansiyonu sürekli düşen veya yükselen varmı. Benim tansiyonum hep düşüyor dün çok kötü oldum 7 ye 5 di tansiyonum. Acaba korkulacak bişeymidir bu
deletedmom43 Asdffghjjk Bende de hipotansiyon var. Bazen 4’lere kadar düşer. İlk başlarda doktorum çok korktu, hastanede filan yatırdı ama bir şey çıkmadı bende 🙂 Gebelikte sıkıntı olur mu dedim. Yüksek tansiyon olsa korkulur ama düşük tansiyon sıkıntı olmaz dedi
Merveazra Asdffghjjk benimki de 6 ya 4 e kadar düştü baş ağrısına dayanamayınca hastaneye gittim küçük bi serum taktı korkulacak bi şey yok sadece gün içinde devamlı takip et ona göre beslenmeme dikkat et dedi tuzlu ayran falan
Asdffghjjk deletedmom43 ödüm kopuyor valla bebeğe bişey olur diye ben bu kadar pimpirikli bi insan değilim ama neden böyle kafaya takıyorum bilmiyorum 😄
Melikee Benim de tansiyonum düşük seyrediyor genelde bazen çok düşüyor kötü oluyorum doktor düşük tansiyon büyük bir sorun değil sık sık az az ye kendini uzun süre aç bırakma dedi yine de kontrole gittiğinde sormanda fayda var 😊
Obiranne Haftadayım benimde 1 haftadır düşüyor 9/6 10/5 o aralara gelince bayılma hissi geliyor tahlil yaptı dr birsürü eksiklik cıktı yıne