Mila4 Dlk0640 benimkide 31 haftadan beri dogum pozisyonunda.bu erken dogum belirtisi degilki,sancı olmasıda normal düzenli olmadıgı nişan kan su gelmediği sürece,vucut doguma hazırlanıyor..
Dlk0640 Mila4 canım ben dün baya bı korktum yatış verelim deyince kabul etmedim virüsten dolayı bakalım şu anda suyum falan normal çok şükür sağ salim insallah🙌
Dlk0640 Tatlisannedilekk canım hiç elim durmuyor çok harekeyliydm bebeğin ufak tefek eksikliklerini tamamladım şimdi yatış moduna geçtim 💕
Dlk0640 Zeynepli1234 kuzum doğum pozisyonunu alması normalmis benim doktor bebek çok vuruyor dedi nst de sancı çıktı inşallah sağlıklı bir zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız 💕
Tatlisannedilekk Dlk0640 ağırlaştık artık cnm doğumumuzda yaklaşıyor, hareketlerine dikkat et çok yorma kendini bulduğun her fırsatta bol bol dinlen😊
SerpilAVCI Dlk0640 korkma canım benim ilk bebeğim de 22 haftalık iken almıştı doğum pozisyonu. Baya korkmuştum,ama 35 haftaya kadar dayandı 35 haftalık iken doğdu. Hiç stres yapma. Hem korkulacak haftaları geçmişsin zaten , Allahım yardımcın olsun 🤲🏻
Dlk0640 SerpilAVCI amin inşallah canım çok teşekkür ederim bir anda bôyle bir şey çıktı Rabbime emanet insallah 🙌💕
Dlk0640 Tatlisannedilekk aynen bundan sonraki süreç yatış 💕kuzum Rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 💓🙌
Tatlisannedilekk Dlk0640 amin cnm inşallah hepimiz sağsalim kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi🙏🏻🤗