Hira55 Haftadayım ama son 3 gündür mide yanması yaşıyorum 🥺 sizlerinde başına geldi mi? Neler yaptınız bu yangını gidermek için??
Nilaykirikbas5516 Hira55 canım hiç bi fikrin yok yukarda kalsın diye yazıyorum bende 36+5im ama hiç olmadı öyle şeylerim
Nisa16 Hira55 ayni haftadayız sizle ve geceleri sanki iki kulağımdan ve boğazımdan aynı anda mideme kızgın sis indiriyorlar ne yesem geçmedi tam pes çekecem mecbur derken😂😂😂🤦♀️ akşam yemeğini azaltım gun içerisinde de az az sık sık yemeğe başladım inanır misiniz iki gündür çook rahat uyuyorum.anladim ki mide küçük ben de yediğimde gerçekten hazmedemiyormus
Nisa16 Hira55 ayrıca yemek yerken arada şu içmeyin yemekten sonra için çünkü daha da sisiriyormus mideyi bunu da bir yerde okumuştum 😂
Vildan_C Hira55 Bende de çok fazla oluyor yanma geceleri özellikle bu yüzden doktorum bana şurup verdi onu kullanmaya başladım işe yarıyor sende iste doktorunda bence çekmeye değmez🥰
Hira55 Nisa16 evet bugün gün içerisinde atıştırmaları ve akşam yemeğini azAlltım miğdemde çok şükür yanma gitti 😊 teşekkür ederim. Sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza
Edsn Ben de 34.haftadayım ne güzel ilk zamanlarda mide bulantım oldu geçti sonra daha olmadım diye sevinirken bu hafta mide bulantısı ve mide yanması yaşıyorum fazlasıyla ama ne geçirir bilmiyorum ilaç içmek istemiyorum çünkü fazlasıyla ilaç içiyorum
Caglahassan Edsn bende de mide bulantısı başladı tekrar şükür kusmuyorum ama bulantı oluyor🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Caglahassan Hira55 rennie duo kullandın mı canım şurup? Gün aşırı içiyorum ben hergün değil rahatlatıyor baya beni