Edaaryy Merhaba kızlar 10 haftalik gebeyim ama hep içimde bir düşünce aceba bebeğim sağlıklı mı doğacak korkusu yasanyanlariniz var mı aceba sürekli bu düşüncede olan bunu nasıl yenebilirim?
Aysn6767 Edaaryy en son 8.haftada gördüm 12.haftamızda istedi dr 1 hafta kaldı şükür sonunda görücem. Günler zor gecti resmen hem nasıl diye cok merak ediyorum hem korkuyorum. Sağlıkla büyüsünler inşallah 🤲
Ekin_arell Edaaryy Ben de öyleyim sürekli hastaneye gidiyorum Doktorum artık gelme Yeter diyor Ağrın da olsa lekelenmen bile olsa gelme dedi dayanamayıp gidiyorum hala Çünkü çok korkuyorum bir şey oldu mu olacak mı diye
Susam34 Edaaryy 33+4 haftalığım hala o his var her kontrole heyecanla duayla gidiyorum doğruna kadar da geçmeyecek bence
Duygu4444 Ben hep öyleydim hala o düşüncedeyim. Kötü düşünmemek için kendime dua ediyorum Allah’a emanet, birşey olsa bile yapcak birşey yok diyorum
Patrick Birşey oldu mu olacak mı diye endişelenmek doğal, ama şu süreçte gereksiz yere hastaneye gitmek bebeği ve kendinizi riske atmak demek.