Saadetzeyno 22 haftama yeni girdim bebeğim bi kac gün yeni yeni hareket etmeye başlamamıştı ama nerdeyse 1 bucuk gundur tık yok cikolota sut falan ictim yine yok sizce normal ya da değilse acil hastneye gitmem gerekir mi ?
Happybabyyy Saadetzeyno bende 21 haftalik oldum nerdeyse. 10 gundur fln duzenli hareket ediyodu ama bi kac gundur pek hareket yok. Bi kac gundurde asiri gaz oldu bende. Belki ondan hissedemiyorum diye dusunuyorum🙄 burada sormustm normal dedi herkes. Bende oyle dusunuyorum. Bugun asi icin saglik ocagina gidicem. Onlara sorucam bi
Unlukacar Saadetzeyno canım o haftalarda hareketleri düzensiz olabiliyor daha minik olduğu için tam yetişemiyor 26 haftadan sonra benim düzene girdi
Sermec27 Saadetzeyno benim 22. Haftada tam 2 gun hareket etmemişti oğlum bebek hareketleri 25 Ten sonra düzene girer canım korkma normal
UrasEgeninannesi Saadetzeyno 25-26 dan sonra düzene giriyo benek hareketleri genelde. 30 dan sonra da çok daha net hissediyorsunuz. Bi gün hissedip bikaç gün hissetmeseniz normal aslında. Ama çok gerildiyseniz gidin baksınlar içiniz rahat eder. Ama bu haftalarda normal merak etmeyin
Saadetzeyno Happybabyyy esimle baya tartismam oldu bu hafta icinde acaba diyorum o mu etkiledi bebegi. Insallah normaldir ya
Saadetzeyno Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Insallah benimde normal. Bi durumdur beklicem bakalm cok tedirgin olursam gidip baktrcam bi hastaneye
Hicran_19 Saadetzeyno normal bencede cünkü bende 33+3 haftamda Hım benim bile bazen hareketsiz kalabiliyor. Birde sen mutlu oldugunda felan da pek hareket etmiyorlar sen ne kadar neşeli mutlu olursan oda o kadar neşeli mutlu olup hareketleri çok olır
Beyzaalvi Saadetzeyno canım benim gayet normal benim 27 haftalık olmasına rağmen geçen hafta hareket etmiyor diye gittim ve doktor bebeklerin daha çok uykuda geçirebildiklerini söyledi kii senin haftada çok normal insan Her zaman hissedemiyor bazen bebeğin hareket edip senin hissedemediğin zamanlar da olur doktor 3 gün hissetmezsin gel dedi bana hiç korkma Allahın izniyle hiç bir şey yoktur bebeğine ayetel kürsü oku üfle hiç korkma 💕
Mine8191 Benim sen akşam iyiydi sabahtan beri yok 23 haftalığım normal dedikleri için sakinim şuan dün de sağlık ocağında kalp atışını dinledim
Saadetzeyno Hicran_19 su 3 4 gundur evde aşırı bi huzursuz hava var bende baya etkilendim dikkat etmedm o yüzden korkuyorum hareketsiz de kalınca bebek inşallah benimde normaldir saglikla allirz insallah kucagimiza.
Hicran_19 İnşallah amin. Bende bazen keyifsiz oldugumda hic hareket etmez bebekler annelerinin herseyin hisseder anlarlarmış kitapta okudum dikkat et canını hic bir seye sıkma bebegini düşün.