123Melist Merabalar 4.haftaya yeni gircem ne zaman folik asit kullanmam lazım doktora henüz gitmedim ne zaman gitmeliyim
Alfabeta 123Melist bence önce hemen bi doktora git canım o sana uygun folik asit verir hemen başlamalısın folik asit bebek gelişimi için çok önemli :) inşallah hayırlısıyla kucagına alırsın bebeğini:)
Happybabyyy 123Melist devlet hastane ve aile hekmlikleri tarafndan onerilen folbiol 👍 bi an once basla
Sulemsi10 Hemen almaya başla canım normalde gebelikten önce başlaniyormus bende 6 haftalıkken öğrendim hemen başladım
Aryaliya Hamilelik planladığımda başlamıştım kullanmaya 1 buçuk ay kullandım gebe kaldıktan sonrada kullandım kaç ay
Seda5892 Happybabyyy folbiol yüksek doz olduğu için pıhtılaşma sorunu olana veriliyo genelde canım. Bende kullanıyorum
Hazal-gldrn1 123Melist eger gitme imkanın varsa hemen git ve folikasiti saten hamile kalmayı düşündüğünden itibaren kullanman lazım aksatma
sntn 123Melist zaten devlet karşılamıyor folik asiti sen eczaneden alıp başlayabilirsin direk ben foling kullanıyorum gittiğinde doktoruna söylersin
Tuba_engn 123Melist Başlaman lazım… Ben hamile olmadan 3.ay önce kullanmaya başlamıştım. 🙏 (Ben bilinçli olarak dr. Kontrolümde başlamıştım)
Babyy1S 123Melist once doktora gitmelisin kan ve idrar verdikten sonra başka vitamin eksikligin varsa size uygun folik asit ve vitamin vericektir oncelik olarak doktor muaynesi ol gidip kendin alma doktor size uygun olani vericektir
123Melist Seda5892 en kısa zamanda gidicem bende teşekkür ettim :) sağlıkla alalım inşallah kucağımıza