Masum Mervesuat Canım bende imom kullanıyorum bi yan etkisini görmedim ama doktoruna sorup değiştirebilirsin
Cans Mervesuat Bana tek yan etkisi iştah açması oldu . Ha birde bebeğim 2 haftaya yakın önden gidiyor 🤷🏼♀️ Doktorum bir gün içip bir gün içmememi önerdi 🤦🏼♀️
znurTuncel 3üncü aydan beri imom kullanıyorum bn ilaç içmeyi pek sevmedgimden bde sanrm mide bulbtısı oluyo diye geceye aldım kullnımı yatmdan önce bitane alıp uyuyrum yan etki flan hiç olmuyo
Mervesuat znurTuncel Ya bende kullanmaya başladım 5.aydayım ertesi gün kızarıklıklar oluştu cildimde acaba ondanmı olmuştur
nerice_isler Bende üçüncü Aydan itibaren sadece onu kullanıyorum hiçbir yan etkisi olmadı hatta sabahları aç karna içiyorum
Armess Bende doktorum balık yiyormusunuz diye sordu bende balık yiyemiyorum 😩 2 haftadır bende bu ilacı kullanmaya başladım bir sıkıntı olmadı 😊 hatta merak ediyordum sadece kullanan benmiyim diye 😀😀
Zeytin Ben de kullanıyorum yan etkisi olmadı bende ama internette araştırdım biraz mide bulantısı yapabiliyormuş. Ben yatarken içiyorum midemde bir sıkıntı olmuyor.
ZeynepDemiraglar Mervesuat Bende kullandım 2ay 31.haftamdayım Bıraktım içmıyorum Ama yan etkısını Görmedım İshal oluyordum Ondanmı degılmı bılmıyorum
CigdemOzcanMerkit Bende 3. Aydan itibaren kullanıyorum 34. Haftamdayım bu hafta kesti doktorum hiç bir yan etkisi yaşamadım ☺
Mervesuat Ya sadece kızarıklık oldu bende de ondan olabilirmi acaba diye düşündüm onu kullandıktan sonra çıktı