Halimehacin Kızlar yaz aylarindayiz malum bebeğin gelişimi için iyi değil deniyor🥺 siz kola iciyormusunuz 32. Haftamdayim şu ana kadar 4 defa falan icmisimdir toplam bende 🙄
Bsrlmnemr Halimehacin normalde kolayı hiç sevmezdim ama hamilelikte içim o kadar çok yandı ki yanımda içen biri olduğu zaman bir yudum onlardan içtim ama toplasan bir bardak etmemiştir. Zararlı olduğu için beklemek zorundayız
Asliahmet Halimehacin canim bende 4 ayligim toplasan 3-4 kere icmisimdir zaten siyah kolayi sevmem ama sari kolayi icincede su katiyorum yari yariya yoksa icmem pek ❣️
Ayseannesi Halimehacin ara sıra içebilirsin bşy olmaz kağan kocatepenin videosunu izleyebilirsiniz. Yedikleriniz direk rahme gidiyor değil sonuçta sadece sağlıklı bşy değil
CansuAbinik Halimehacin Annemlerin yanına bir hafta tatile gittim. 5 gün lıkır lıkır bir bardak içtim 😂 Canım çok çekmişti, bir sıkıntı olmadı 🙏🏻
Tatlisannedilekk Halimehacin 34haftalığım kola fanta hiç içmiyorum ama arada canım istediğinde 1bardak gazoz içiyorum
aezgi Halimehacin ben resmen kola bağımlısıyımm sıgara değil kola zorluyor o derece söyliyimm kolasız yemeğim gecmezdi hamilelikten önce simdide canım cok istediğinde 3 4 yudum iciyorum bazen ama doktorum o kadardan birsey olmaz dedi
Pinkyellow Halimehacin ben en başından beri hiç içmedim hatta değil kola hazır meyve sularindan bile ağzıma.surmedim.kendimiz yapıyoruz evde şeker yerinede biraz bal karistiriyoruz içim daha rahat ediyor ☺️