Deletedmom316 iyiyim çok şükğr kuzum bebekte şuan. İyi henüz kalp atışı İÇİN gidemedik pazartesi doktor gelmiş olursa gideceğiz Allah’ın izniyle 🤲🏻🕊
sen nasılsın kuzum 🕊
Kuzum 3. Gebelikte ilk ovulasyon denememde gebe kaldım. O düşükten sora 3-4 kez denedim ovulasyon ile ama olmadı rahim filmi çekildim temiz çıktı. Kaç kez doktora gittim sorun yok denildi. Marttı galiba Klomen kullandım çatlatma iğnesiyle kullandım ama olmadı sora adettin 2. Başka doktora gittim alttan muayene etti bit problem yok dedi Klomen verdi 2 ay iğnesiz kullan dedi ilk ay klomeni kullandım iğnesiz ama olmadı sora eşim olmayınca
- Klomeni kullanmamı istemedi hormonlarımı bozmaması İÇİN Klomen kullanmadığım ay dedim bari son kez Meryem ana otu deneyim zaten adet olunca doktora aşılama İÇİN gideceğiz DİE rabbim nasip etti tedaviye gerek kalmadı yani 3. Gebelikle bu gebeliğimin arasında. Eylülde 2. Yıl dolacaktı. Korunmamamıza rağmen Klomen kullanmama rağmen olmadı rabbim nasip etti vakti saati geldi demek ki inş bu kez sağlıcakla kucağıma almak nasip olur kuzum duada eksik etme hayırlısı İLE kalp atışını da duymak nasip olsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻