Nzlacr Mehtapakgl sağlıkla doğsun inşallah. Benim bebişimin cinsiyetine ilk önce kız dendi Beril ismine karar vermiştik, cinsiyet erkeğe dönünce beynimiz durdu uzun bir süre isim bulup beğenemedik,en sonunda Kemal Aras’a karar verdik 😊 Kerem ismini de çok beğeniyorum
ygmrsrm Benim oğlum yiğit emre. İlk ismini ben koydum ikincisini babası. yağız demir çınar tuğrul yekta emir diğer sevdiğim isimler
Ladybird06 Mehtapakgl Oğlumun ismi Emir Mete. Ardahan, Bartu, Miraç, Barış, Enis, Erdem, Görkem sevdiğim isimler.
Mehtapakgl DaisyMom mert i çok seviyorum ama kullanıldı o isim. Yoksa direk o ismi kouatdık düşünmeden.
Seval22 Mehtapakgl benimde oğlum olcak adını Bartu koydum öyle seviyorum karnımı kız olsaydı eşim İnci Lâl koycaktı erkek olduğu için kimseyede sormadım zaten ben Bartu diye diye alıştılar 😁
Mehtapakgl Seval22 kuzum olsaydı hiç düşünmeden burçakta karar kılmıştık. Kıza o kadar çok odaklandık ki. Erkeğe isim bulamadık 😂
Busraata33 Mehtapakgl Ömür Ata koycam ben oğlumun adını eşimle çocukluktan beri kurduğumuz hayalimiz ömür kız da olsa erkek de olsa koycaz demiştik Ata da Atatürkden dolayı ♥️ Umut ve Yağız da güzel bence