Ahsen-01 Kızlar 35 haftalık olduk geceden beri mide ağrım var rennie şurup felan ictim ama yanması geçti hala ağrıyor kendimi çok halsiz bitkin hissediyorum normal mi bunlar
DamlaNur29 Ahsen-01 süt içmeyi denediniz mi acaba birax rahatlatıyor benimde gece yatmadan oluyor genelde yanma agrı süt içip yatıyrm iyi geliyor
Cnsugur Ahsen-01 nasıl bi ağrı canım benimde midem ağrıyo hatta sancılı bi şekilde oda sırtıma vuruyo yatarken sağ sola döndüğümdede ağrıtıyor uykudan uyandıracak kadar ağrı hemde doktoro gidip serum yiyip geliyorum hep gece oluyo
Ahsen-01 DamlaNur29 sade soda içtim naneli şeker rennie şurup ama fayda etmiyor sütte yoktu evde denemedim onuda
Ahsen-01 Cnsugur böyle hazımsızlık gibi ama değil benimde sırtıma vuruyor ağrısı kendimi de çok bitkin halsiz yorgun hissediyorum 🤦🤦
Cnsugur Ahsen-01 ben doktora gittiğimdr safra kesesinden şüphelendi gece olduğu için detaylı bakamadılar sırtımı deşiyolar resmen safra kesesi taş düşürmesi iltihap vs olabilir canım bende salı günü gidicem belli olur o zaman ama çok kötü bi sancısı var ya
Ahsen-01 Cnsugur yaaa yarında böyle olursa bende acile giderim bir olmazsa önceleri sadece yanma olurdu ilaçla sütle gecerdi