Rukiyeeakdemir Az önce muayene oldum. 39 haftalık gebeyim. Çatın dar pazartesi sezaryene alalim dedi. Kafam çok karışık. Aynı durumu yaşayıp normal doğum yapanlar bi yardımcı olabilir mi?
Aysesen80 Rukiyeeakdemir arkadasima da catin dar dedi 3500u gecerse bebek sezeryana alalim dedi ama o normal dogum yapti 39+4 idi galiba yaptiginda. Bebekte 3250 mi ne dogmus boyu 50 cm
ecembugra53 Rukiyeeakdemir canım çatın dar ise doktorun sezaryen önerdiyse doğrudur normal Doğuma ısrar etme bebeğe etki bebek nefes alamıyor Doğum esnasında senin için en doğrusu beyse o olsun sağlıkla gelsin bebişin canım
glsmmc Rukiyeeakdemir canım çatın darda bebek sıkışır, solunum sıkıntısı yaşayabilir ya da köprücük kemiğinde kırılma olup sinirlere zarar verebilir.
dorukhan_nehirada_moms Rukiyeeakdemir catin darsa normal die diretme kendinide bebeginide riske atma bnmde catim dar ama drvlet hastanesi normale zorladi eger hastaneden zamaninda kacmasaydim simdi oglumda bnde yasamiyorduk asla riske atma asla bebegimin kafasi hazneye skismis 3 bogum halde cikti kafasi ve mosmordu dogdugunda nefessiz kalmis