Cgldgn34 Merhaba güzel anneler 🤰🏼 Progestan İlacı için ilk hamile olduğumu öğrendiğim de gittiğim devlet doktoru verdi fakat dün özele gittim o ise bırakmamı söyledi. Siz ne düşünüyorsunuz
Miragee Cgldgn34 düşük olmasını engellemek için verilir. Doktor neden kullanma dedi saçma. Onu genelde 3 ay kullanırlar
Snszasla Cgldgn34 gebelik yoksa gebeliğe hazırlamak için Progestan verilmesi ilginç aslında onun yerine folik asit başla diyorlar genelde
ecembugra53 Cgldgn34 canım hamileysen bebeğin tutunması daha iyi olsun diye veriliyor canımmsakın ilacı bırakma ben ilk üç ay kullandım doktorun önerdi
Cgldgn34 Miragee ilk öğrendiğim gün hamile olduğumu devlet hastanesine gittim orda ki doktor verdi dün de özele gittim orda ki doktor ise kullanma her hamile risk taşır vs dedi ilk bebeğim ilk tecrübem ne yapmam gerekiyor bilmiyorum 🤷♀️
Snszasla Cgldgn34 ozaman her hangi bi düşük ihtimaline karşı kullan demiştir canım diğer doktor da belki kanama filan yoksa kullanma anlamında demiştir her doktorun görüşü Farklı oluyor
Snszasla Cgldgn34 ozaman bırakma canım leke geliyorsa leke gelmese tamam ama leke varsa riske atma en azından tamamen leke kesilene kadar
Miragee Cgldgn34 kwşsnlikle çünkü kullanmanın zaaf raı olmaz ama kullanmamanın zararını yasatsın..aynı hataya bende düştüm pişman oldum