Dilek_Ersen Angelada korkma canım bende 27 haftalıgım benım sureklı oluyor doktorum normaldir rahim buyuyor demıstı bana
Mucizelerim2020 Benimde o haftada oldu uzun surdu korktum ama cok siddetli degildi gece olup sabaha kadar surdu nerdeyse. Suan 33 haftaligim bi sikinti yok olabiliyor yani.
Angelada Mucizelerim2020 enfeksiyondan şüphelendim bide akşam yarım saat yürüyüş yapmıştım onunla alakalı midir diye cnm
Mucizelerim2020 Enfeksiyona aman dikkat.Kontrolunde doktorunla gorus. Yürüyüş yaptigimda benimde agriyor vücut yoruluyor hemen
Angelada ecembugra53 geçmeyen enfeksiyon var cnm ama öyle ağrı yapmıyordu. Dün biraz yürüyüş yaptım ondan olabilir mi diye düşünüyorum.
Angelada ecembugra53 yürüyüş yapmadanda olmuyor. Gebelik şekeri başlangıcı var doktor yürüyüş yap dedi yarım saat yürüdüm sadece cnm doktora gidecem bakalım
Nesliyazmazz Yürüyüşten olmamıştır bence. Belki enfeksiyonun etkisidir. Ya da yalancı kasılmamı acaba
Angelada Dilek_Ersen inşallah cnm doktora gidince rahatlarım ancak doktorum izinli ondan baska doktora gidince başka şeyler çıkarıyorlar 1 hafta karni geride demişti onu da merak ediyorum.
elifsoylemez Okudum anlayamadım ne oldugunu her bırınıze😀 kasılmamı karında agrımı? Ben de 29 haftalıgım dun geceden berı karnım agrıyo bır sey batıyor sankı göbek delıgı cevresınde degısık bı agrı var