Gizemnaz_ Tezcansadulla canim sendemi femera kullandin bu ay konustuklatimi bazen unutuyorum.daha once sorduysam kusura bakma🥰
Tezcansadulla Gizemnaz_ evet cnm duphaston sonrada femara kullandim ovulasyon takibide yaptik gunleride degerlendirdik bat 28 😅merak icersindeyim
Gizemnaz_ Tezcansadulla ayni bende adet olmak icin duphaston kullandim sonra femera ictim ovu yaptim insallah bu ay bizlerde guzel haberler aliriz😍
ikizannesi2985 Gizemnaz_ amin canım inşallah çok sağol☺️ Darısı isteyen, bekleyen herkesin başına inşallah☺️
Lalin2580 Kızlar ben de bu ay klomen kullandım 5 tane yumurtam oldu en küçüğü 17 en büyüğü 20 mm bugün çatlatma iğnemin 8.günü kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrım var inşallah olmam nolur bana da dua edin inşallah hepimizin yüzü güler bu ay🙏
Gizemnaz_ Lalin2580 canim ilk klomen kullanisinmi adet duzensizliginmi var seninde insallah adet olmazsin hamile kalirsin cnm bende femera kullandim bu ay
Lalin2580 Gizemnaz_ inşallah canım aynen ilk kullanışım genelde 40 günde bir oluyorum adet ben de de pco var😔
Gizemnaz_ Lalin2580 cnm ben catlatma ignesi olmadim ovulasyonla takip ettim doktora gitmedim yumurta takibi icin gitseydim iyi olurdu ama olmazsa birdahaki ay gidecem 3 ekim adet tarihim ama ben yumurtlamayi erken gordum 11.gun felan yani adrte 18 gun var daha😩beklicez artik sabirla
Tezcansadulla Gizemnaz_ ben yurt disindayim yumurtlamayi gorunce bir sonraki gunden saymaya baslayarak yani yumurta catladigi gun itibari ile 14. Gun test yapilabiliyor cnm burda boyle yani
Gizemnaz_ Tezcansadulla anladim canim burdada boyle 14.gun test yapmayi dusunuyorum bakalim hayirlisi😘😘
9ay10gun Tezcansadulla aynı şekilde bende tedaviyle hamile kaldım rahim filmi çekildikten sonra ki ay kist oluştu duphastn kullandım sonraki ay kist kaybolmuştu femara kullandım o ayda hamile kaldm