Leylayunus Smyye42 çok normal bende 16 haftalık hamileyim üçüncü gebeliğim aynı şekilde bende hiç hissetmiyorum muhtemelen 20. Haftadan sonra
Mervetekmn Smyye42 gayet olağan birşey ben 20haftadayım tam bende Anlamıyorum doktor 20. İle 24 hafta arasında hissedersin dedi
ecembugra53 Smyye42 canım bebeğin daha küçük hissetmeme. Cok normal 24. Haftaya kadar hissetmenin bilimsel olarak cok normal canımm😊💜 korkma bir kaç hafta sonra başlarsın hissetmeye
Smyye42 Leylayunus bende tedirgin oldum sanki başlarda hissediyor gibiydim coronodan dolayı doktora da pek gitmek istemiyorum cinsiyet belli olsun biraz öyle gidiyim diye düşünüyorum
Smyye42 Mervetekmn bende tedirgin oldum sanki başlarda hissediyor gibiydim coronodan dolayı doktora da pek gitmek istemiyorum cinsiyet belli olsun biraz öyle gidiyim diye düşünüyorum
Mervetekmn Smyye42 hayırlısı ama ben Cerrahpaşa’ya gıdıyorum en baştan berı kovıd olduğundan berı ama sıkıntı yaşamadım
ecembugra53 Smyye42 Evt canım 😊🥰 hissetmeye başladın mı tekmeler gelecek sonra karnında dönecek vuracak acıtacak seni o günlerin gelecek canım hepsini yaşayacaksın 😊🤰