Kubraksn_eymen Kızlar ben 24 haftalık hamileyim ve sırt üstü yatamıyprum düz bi şeiklde imkanı yok çünkü nefes alamıyorum sanki kalbime baskı oluyor hep yan yatıyorum ve zorlanıyorun hep yan yatmaktan sırtım ağrıyor böyle olan varmı lütfennnnn yazsınnnn bana 😒
Songul-94 Kubraksn_eymen bende yatamiyorum öyle. Hatta kabus görüyorum her defasinda uyku arasinda farkinda olmadan yatiyorum oyle.
-Minnaklarin-annesi- Kubraksn_eymen sırt üstü yatınca bebek damarlara baskı uyguluyor zaten sırt üstü yatmaman gerek canım
Pinkyellow Kubraksn_eymen benbenben🤦♀️ Ya yemin ediyorum cildircamm artikk uykusuzluktan gözlerim açılmıyor ama ben bı turlu yatamiyorum sadece sol tarafıma yatınca biraz daha iyi hissediyorum ondada artık kemiklerim kaburgalarim nasıl ağrıyor yatirtmiyor sabaha kadar biraz oturarak uyuyorum biraz sola yatarak ama asla uykumu alamıyorum😟😟
Ela2020 Kubraksn_eymen 6 aylık olduktan sonra sırt üstü yAtmamak gerekiyor zaten bende sırt üstü yatmaya hasret kalmıştım yan yatmaktan aynı durumdaydım canları sağolsun ama diyim bu daha başlangıç mide yanman olabilir son iki ay o zaman hiç uyku yok
Kubraksn_eymen Songul-94 yok kabus falan değil ama kalbim sıkışıyor yani uyurken değil sadece nornal uzanırken dahi asla nefes alamıyorum yan yatmam gerekiyor
Kubraksn_eymen Pinkyellow inana bu duruma şuan alıştım sayılır önceden bende kolumun omuzumun uyuşmasına ağrımasına dayanamayıp uyuyamıyordum ama şimdi şimdi biraz alışyım ama sırtım çok ağrıyor böyle bi nefes darlığı yok acayip asla yatırmıyor 1 dkö bile
Pinkyellow Kubraksn_eymen 28 olduk hala alisamadim nefes darlığı benimde çok fazla dün ağladım hatta nefes alamıyorum diye 😔
Kubraksn_eymen Pinkyellow seni çok iyi anlıyorum bende geçen kalp lrizi geçiriyorum sandım 😀 yatıyorum nefes alamıyorum oturuyorum nefes alamıyorum ayakta duryyoeum alamıyorum kriz geçiriyorum sandım 😀
Pinkyellow Kubraksn_eymen ay evet yaa tövbeler olsun bide bebiş 3 kilolara yaklaşınca napcaz ben şimdiden onu düşünüyorum kara kara
Poyrazefenin_annesiii Ahh ahhh siz bu haftalarda imdat diyosunuz 33 haftalık oldum 34 e gidiyrum. Sol tarafıma yatmaktan bı hal oldum. 😂
Pinkyellow Poyrazefenin_annesiii 28 bitmek.uzere benimde şimdiden başladım sen gibi olunca napcam demeye çünkü doğumdan sonra asla sola yatmayı düşünmüyorum illallah ettim ağrıdan😄
Tontinimontin Poyrazefenin_annesiii 31 deyim biraz sağa yatıp solumu dinlendiriyorum uykuya dalmadan geri sola geçiyorum valla 😂
Poyrazefenin_annesiii Pinkyellow sol tarafa yatmayı bırak sol taraf bile demediyi düşünmüyorum valla😄😄hele yastık olmadan sola yatmak ölüm olmuyor mu kafamdan önce bacağımın arasına yastık koyuyorum 😄
Ervasevgi Kubraksn_eymen bende yatamiyorum sirt üstü sanki biseyler hep baskı yapıyor gibi mide bulantım daha da artıyor bende hep yan yatıyorum sirtimada yastık 😏
Pinkyellow Poyrazefenin_annesiii bendee 😄 kız resmen 3 yastıkla yatıyorum biri bacağımın arasında biri başımın altında biri karnimda sarılıyorum ama gel gör ki uyuyormuyum aslaaa😂
Emineavar Kubraksn_eymen bende nefes almakta güçlük çekiyorum maalesef. Yatakta dönüp duruyorum öylece uyku problemleri çıktı piyasaya
ecembugra53 Kubraksn_eymen canım zateb sırt üstü yAtmaman gerek bebek oksijen alamıyor sağ vE sola genelde sol tarağa yatman gerekir bebeğin sağlığı için canm