Tasummuhn Mervetekmn erkek bebek daha çabuk belli edio büyük ihtimalle öyledir die düşünüyorum bikaç hafta sonra daha net belli olur 😊
Filizim goncaaa25 yeni gördüm erkek diyen ikinci kişisin tahminlerin çıkıyorsa çok sevinirim iki kızım var rabbim önce sağlık versin tabi içimdeki erkek çocuk aşkı da var hayırlısı olsun inşallah ❤️🤲🏻
goncaaa25 Filizim inşallah erkektir kuzum ama ben erkek gördüm net belli kordonada benzemyo kıza benzetenlerede hayret edyrum nasıl kız olabıkır ya 😂 hersey net Filizim
Filizim goncaaa25 yarın kontrole gidince soracam doktora bakalım önce sağlıklı olsun ama erkek çok istiyorum hayırlısı inşallah canım güzel yorumun için teşekkür ediyorum 🥰❤️
goncaaa25 KubraaaD kuuzm fazla net degıl ama soyle eger kordın veya ayagı degılse erkek gbı cnku altında popo tarafında yogunluk var
Hulyayrlmz Selam kızlar ben 9+5 günlüğüm içime kız doğuyor ama hissedilebilir mi yanılıyor muyum acaba hep kız kıyafetlerine beşiklerine falan bakıyorum tabi kız erkek farketmiyor sağlıklı olsunda ama hissim bu