Yarenserkan 14+3 günlüğüm esimle kan uyuşmazligimiz var iğne vurdular AC karninaydim sizce zararı mi oldu bebegime lütfen yardim edin erken benim gibi vurulan oldumu
Esrelf Yarenserkan canım kötü olduysan hastaneye git. Bende 12 haftalara vuruldum. İğne alerji yapan bir ilaç değil.
Eylul2018 Ne zararı olabilir ki bana sormuşlardı en son ne zaman bişeyler yiyip içtin diye sana sormadılar mı? Ben bi sıkıntı yaşamadım cumartesi vuruldum iğneyi
Yarenserkan Esrelf hastanede yatıyorum zaten canım ama onlar o yapmaz dediler acsin kustum o yapmıştr dediler
Esrelf Yarenserkan canım damaryolu filan açtılar sonrada iğne vurdularsa birde açsan ondan kusmuşsundur. karnını doyursaydın. O iğne bebeğe zararda vermez endişelenme. Kanaman ciddi değilse serumla progestanla toparlarsın inş.
Yarenserkan Esrelf Serum progestan kullandım simdi taburcu oldum evimdeyim Allahın izniyle bi sorun yasamam insaAllah çünkü kanama olmadan vuruldum
Uygun Kanaman mı vardı neden erken vuruldun? Ben de o dönemlerde vurulmuştum çünkü leke olmuştu bende. Bi de Doğumdan sonra vurundum. Hiç bi zararını görmedim.
Yarenserkan Uygun Ben kanama oldum sandım megersem basurdan kan gelmiş geç anladık onu fakat vurmuştular bu sefer çok korkar oldum ki bebeğe bi zararı olucak diye 😢
Uygun Yarenserkan Hayır hayır hiç korkma. Ben de o dönemler vuruldum. Asıl bebeği koruyor bu yaptıkları şey. Tedbiren kan görüldüğünden erken vuruluyor gayet normal yani. Bebeğe zararı olmaz hiç korkma.
Esrelf Yarenserkan progestan bebeği koruyor 34. Haftaya kadar kullanılıyor. vücudumuzda olan bir hormon o. devam et dediyse düzenli bir şekilde devam et.