kardelen214 Cansu87 bilmiyorum ki normalde adet öncesi birkaç gün önce kanama olur adet olma belirtisi o da yok
kardelen214 Uykulugebe inşallah ,bu ay çok içime istek geldi en belirgini işte sulu şefaf akıntı blmyorum birkaç gün sonra tekrar gebelk testi yapacam beş test denedim farklı günlerde biri bozuktu buharlaştı dağıldı hep var sanıp umutlandım diğerleri de yok çıkmadı.
Seherkaraca kardelen214 ultrasonda görünmez canım. Ama kan verirsen keisn sonuca ulaşırsın. Özel hastanelerde 2 saat içinde çıkıyor sonuç. Bide adetim 1 gün gecikince yaptım testi demişsin, 5 gün falan geçmesi lazım doğru sonucu vermesi için
Seherkaraca kardelen214 ben hamileyim ama göğüs koyulaşması çok sonra oluştu. Göğüs hassasiyeti ile başladı gebeliğim. Yumurtluyor da olabilirsin ama bence en yakın özel hastane veya tıp merkezine Bi kan ver. Gönlünce olsun inşallah 😊
kardelen214 Seherkaraca Amin çok teşekkür ederim İnşallah siz de hayrlısıyla evldınzı kucağınıza alırsınız.Normalde adet belirtisi olarak birkça gün önce kan leke olur o olmadı testler hep negatif çok yoruldum özel hastaneye gitsem ancak haftaya giderim ama insaın içinde stres büyüyor böyle
Nesliyazmazz Söyledikleriniz regl belirtisi de olabilir. Hamile kalmak istediğiniz için, psikolojik belirtilerde yaşıyor olabilirsiniz
kardelen214 Nesliyazmazz haklısınız o ihtimal de var ama insna doğası gereği hep inanamak istediğine inanır ondan dolayı umut edyorum bakalım
Kasimannesi_ kardelen214 canım benimde belirtilerim böyleydi 3 gün geciktiğinde adetim ,hamile olabilrisin
Kasimannesi_ kardelen214 canım 3 gün gecikince eczaneden aldım test ve o şekilde öğrendim zaten göğüs uçlarım büyümüştü garip gelmişti bana
kardelen214 Kasimannesi_ İnşallah hayrlısıyla sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız teşekkür ederim
Selmaercan kardelen214 valla umutsuzluk yaşıyorum son zamanlar. inşallah rabbimm isteyen herkese versin. Hala adetim yok ve sün akşam test yaptım yine negatif. Bugün düşük yaptığım gebeliğin testini gösterdim eşim heyecanlandı gülerek askım oldu mu dedi? Askım dur sakin bu ilk g3beliğin sakin ol dedim kıyamam ya bi an çok sevindi ama onu öyl3 görünce için sızladı birbirimize bahsettiğimizden daha çok bebek istediğimiz ortada ama nasip hayırlısı. Çok isterdim eşime hayırlı haber vermeyi 😔😟
kardelen214 Selmaercan kaç gününüz geçti belirtiler ne durumda? Eşiniz demek ki çok hassas kimseyle paylaşamayıp içinde yaşıyor duygularını bence. Biz burda birbirimize paylaşabiliyoruz az da olsa psikolojik rahatlıyoruz ama baba adayları daha farklı. İnşallah sağlıklı hayrlı evlatlar nasip eder Allah bize
Selmaercan kardelen214 doktora göründükten sonra ne söyleyecek bana da söyler misin merak ettim. Bebim doktora gitmem zaman alır
Selmaercan kardelen214 5 gün geçmişti adetim ama sabah adet oldum yine hayallerim fısss söndü. İnşallah sen gebesindir canım
Deletedmom54 kardelen214 Bence o belirtiler psikolojik olabilir canım bulantı genellikle 2 aylikken basliyor Adet gecikmesinden sonra çok çok silik de olsa size umut veren bir şey cikmaliydi
kardelen214 Deletedmom54 şu an yeni yeni göğüs hassasiyeti başlıyor bu idrarda çıkan hormonda direk göğüs hassasiyeti yapıyormuş aslında çıkmayacağını tahmin etmiştim