Ceco123 Bir_prensesannesi58 detayliya giremedim ben kızım var eşim calisiyo sürekli o sıralar izin alamamıştı bende kizimla hastaneye gidemiyodum birakcak kimse yoktu 17 18 haftalarda gittiğimde kız dediler 28 haftada bidaha sorayım dedim doktor daha önce soyledilermi cinsiyet dedi bende iki doktorda kıza benzetti dedim oda ilk kıza benziyo dedi sonra bidakka dedi iyice baktı kesin erkek dedi o şekil öğrendim 🥰
Bir_prensesannesi58 Ceco123 anladim. Canım saglıkli bir şekilde al insallah kucagina bende sürekli sizin gibi erkek hissediyorum hayırlısıyla insallah bende kesinlik için. Detayliyi bekliyorum peki bu hamileliğinizdeki farklar nelerdi 😊
Ceco123 Nezosikra amin inşallah 🥰 ama ben 8. Haftada hamile olduğumu ogrenmistim ondan sonraki haftalar cinsiyet tahmini yaptılar 8. Haftada değil yani 🤣😅
Nezosikra Ceco123 pardon canım 🙈bende 8 haftalıkken cinsiyet tahmini yaptılar sandım kusura bakma🤗🙈🙈💕
Yakamoz__gul Kubra21 çin takvimi ve daha birçok şeyde kız çıktı bizim ama oğlum olacak 🤗 ailemizde kız nüfus çok fazla bizde hep kız olacak diye düşündük. Ama mağazada falan hep gidip erkek kıyafetlerinden beğeniyordum. İ i e doğmak böyle birşey bence. Dilimizden hep kız ciksada içten içten erkek olacağını hissetmişiz. Ultrason resminede demiştik bunun tipi erkeğe benziyo diye 🤭
Zekiye_79 Kubra21 İlk üç aya kadar kız hissediyordum rüyamda kız görüyordum 14 haftalıkken doktorum erkek dedi ama gene inanmadım 17 haftalıkken ayrı doktor gene erkek dedi bu sefer inandım ama alışamamıştım çünkü kız hissediyordum 😂😂
Ceco123 Bir_prensesannesi58 kızımda hamileliğim çok rahat geçmişti sadece ilk aylar çok uykum oluyodu hiç bulantım veya başka bi şikayetim olmamıştı ama erkekte uykum yoktu ama bulantılarım beni maf ediyodu göğüs uclarim siyahlasmisti ağrım var şuan zaten çok hareketli habire canımı yakiyo hareket ederken kızım şuan 2 yaşında çok akıllı uslu inşallah oğlumda akıllı olur 😅🙏
diyhomelif Kubra21 tüm takvimler de kiz çıktı, hiç tatlı asermedim. Full limon, ekşi , acı yedim. Çikolata yerken bile midem bulandı ikili teste giderken aaa bir baktık oğluşumuz oluyor♥️
honeybooble Kubra21 son zamanlarda erkek hissediyorum bilmiyorum nedeni yok 🙈 ayrıca geçtiğimiz haftalarda rüyamda doğum yapmış ve kucağımda erkek çocuğu vardı ondan etkilendim belki bakalım hayırlısı 🙏🏻🙈
edaslan bende hep erkek hissediorum. 33.haftadaız halen erkk hissediyorum ama kız dedi doktor 😁😁 kız kıyafeti alasım gelmiyor boşa çıkacak diye düşünüyorum 😂 çin takvimnde erkek çıktı
Bir_prensesannesi58 Ceco123 İnsallah canım. Oda uslu olur annesi. Benimde ilk kızımda 12 haftaya kadar kustum bunda. 21 oldum hala bulanti kusma devam ve aşiri kıllandim ilk hamileliğimde tam aksine kıllarim azaldi. Benimde sürekli uykum var. Ve bunda hiç ağırlaşmadi vücudum aksine kuş gibi hafifim. Ama doktor biri kıza benziyor biride kız dedi. Ama ben hala erkek hissediyorum Ve halilegimde hep değişik meyveler gördüm hepsinin anlami erkek çocuk. Detayliyi bekliyorum bende canım sende hamilesin duan kabul olur. Tabi herseyde önce saglıkli olmasi gerisi fark etmez ama benim hamilelik sürecim ve sonrasi zor geciyor birde gurbetteyim insallah erkek olur buda 🤲🤲 hayırlısyla tabi