Kubra21 6+3 haftalık gebeyim. Siz gebeykwn cinsiyetini hissettiğiniz doğru mu çıktı ? Bu arada Çin Takvimine inanıyor musunuz?
MiniKaya Kubra21 çin takvimi kız dedi nub teorisi kız dedi etrafımdakiler kız dedi otomatikman kız hissetmeye başladım ama oğlum olacakmş 😀
Elmaveannesi Kubra21 cin takviminde kiz cikti nub teorisinde kiz cikti bende hep kiz hissettim ve kizim oluyor 🥰🙋♀️
N7rmn @Kubra21 ben hamile kaldığım ilk günden beri kız hissediyordum, Çin takvimine göre de kız çıkıyordu . Geçen hafta öğrendik kızım olacak inşallah 😍
Kasimannesi_ Kubra21 kız istiyordum hep ama tatlı canım çekiyordu ve rahat bi hamilelik vardı ondan dedim heralde erkek olacak ama kızım oluyor inşallah 🥰🥰
edaelifokmn Kız hissediyorum ama ultrosona girdiğim zamanlarda erkek hissediyorum çıktıktan sonra tekrar kız hissediyorum 13.haftaya giricem aşırı merak ediyorum🥰
Meryemgundogdu2_ Hamile olduğumu öğrendiğim andan cinsiyeti öğrenene kadar hep kız hissettim Çin takvimine göre erkek çıktı ama ben hiç erkek hissine 1 saniye bile olsa kapılmadım ve sonuç kızım olucak o yüzden sen hislerine güven canım takvimlere falan hiç aldırış etme🤓🤩
Kubra21 Meryemgundogdu2_ erkek hissediyorum. Ama düşük tehlikem var . Kaynanam da diyor erkek bakalım 😍
Ghkj Meryemgundogdu2_ bende hep kiz hissetm takvimde kiz cikti ultrasyon fotosunu paylastm tahminler kiz oldu bende kizim olmasini en baştan beri istiyordum etrafimdakiler ozellikle kaynanam erkek olck erkek olck diyor kim bnimle konuşsa Allah sana erkek evlat nasip etsin diyordu kimse kiz demedi eşim evin tek erkeği kaynanam surekli erkek olck diyor isimde bulmuştu sonra tahminler kiz diye cikinca içimde eski heyecan ve sevinç kalmadi üzülüyorm hisslerm değişti diye resmen aglicam 😔eşimde kiz erkek farletmez bizim çocugumuz sonucta diyor ama erkek olsa daha iyi diyor onunda icine erkek sevgisi aşilamişlar kotu hissediyorm ya
Ghkj Meryemgundogdu2_ rabm evlat hasreti çeken butun herkese o duyguyu tatrsn şukurlr olsn ama içimde eski sevinci birakmadlar diye uzuluyorm
Miniginannesiiii1111 Kubra21 çin takvimi kız diyordu bana oğlum olacak Allah’ın izniyle inşallah sağ salim 🤲🏻 ben kız çocuklarını çok severim ama bana ne hissediyorsun diye soranlara hep erkek dedim erkek hissediyorum dedim hislerimde doğru çıktı 😇
Kubra21 Miniginannesiiii1111 ay canım aynı durum bende var erkek hissediyorum ama takvim kız diyor bakalım hayırlısı
[silindi] Kubra21 Çin takvimi kız diyordu ama ben inanmıyordum çünkü rüyamda görmüştüm birde hep erkek olacağını sanki biliyordum annesilik hissi demek ki 😊
Betim Kubra21 hiçbir takvimi bilmiyorum inanmıyorum da 🤗en başından beri erkek hissediyordum . Babası da aynı şekilde oğlum diye seviyordu hep oğlum olucak🤩cinsiyetini öğrenmeye de beraber gitmiştik erkek dediğinde hiç şaşırmadık o kadar emindik 😂
yagizefeninannesi Çin takvimine inanmıyorum, sonuçta bu nasip işi. Öncelik sağlıklı olmaları tabiki🙏 Ben kız hissediyordum, oğlum olacak nasipse 😍🙏