gizemm01 Kızlar selam TSH degerime baktırdım kadın dogumcum bı dahiliye doktoru görse iyi olur dedi anliyaniniz varmı
Kptny gizemm01 hamileligimin basinda 2.5 uzerinde çıktı gecen hafta yaptırdim 0.337 çıktı bu hafta tekrar yaptırdım 0.701 çıktı Dr um bastan beri verdiği ilaca devam ediyorum (levotiron)
Mervenur_kcbs gizemm01 2.5 üzerinde çıkınca ilaca başlıyorlar levıtiron kullanıyorum geçen gün test yaptırdım 1.75 e düşmüştü ama yinede ilaca devam ediyorum doğuma kadar devam dedi dahiliye doktoru
gizemm01 Kptny malesef iş yerinden izin alma sıkıntım var oyuzden sürekli doktora gidemiyorum. 6+6 haftalık hamileyim şuan tanıdık bir kaç arkadaş var hastanede onlar aracılığıyla sordursum doktorlara normal demişler. Kafam karıştı iyice
tuubaeylulanil Mervenur_kcbs düşük olunca ne yapılıyor biliyormusunz yarın gideceğiz endokrin bölümüne git dedi kadın dogumcumuz ama nokcak bılmıyorum
pembeblog Her trimester da değişiyor galiba . 6 aydayım 2.95 tsh 50 mg ilaç içiyorum önceden 4lerdeydi degerim
Kptny gizemm01 canım arkadaşların hastanede calisiyolarsa dr a sordularsa bi sıkıntı yoktur insalah ama gittin zmaan doktora sole tekrardan tahlil yapip degere bakiyo hamilelikde tiroit onemli dedi doktorum
gizemm01 Pazartesi tekrar gidecem doktora olmazsa tekrar bir test yaptırırım doktorum 3. Ayında tekrar yaparız test ona göre hareket ederiz demişti aalında.Hamilelik kafası herhalde takıldım başka bişe düşünemiyorum 😂
ecembugra53 gizemm01 canım kesinlikle dahiliyeye gitmen gerek doktor ilaç veriyor bende kullanıyorum ilaç Doğuma kadar kullanıcam
CansuAbinik gizemm01 İstenilen değer aslında T4’ün düşük olması. Ben tiroid hastasıyım ve sürekli ilaç kullanıyorum. Her sabah kahvaltıdan 1 saat önce levotirion 125mg kullanıyorum. Korkulacak bir şey yok merak etmeyin. Dahiliye doktoru daha ayrıntılı bilgi verecektir 🙏🏻🙏🏻