Duygu99 momofgirlss canim bende 30 haftalıkken muayeneye gittigimde doktor bebek doğum pozisyonunu almış bilgin olsun dedi acaba vücudum normal doğuma elverişli olduğu için mi böyle oldu bir bilgin var mı canım?
momofgirlss Duygu99 her kadın normal doğuma elverişlidir kuzum çok absürd durumlar dışında. Ne güzel bebişin dönmüş benim bebişim hala dönmedi 🤭 inşallah sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın bebeğini 🌺
momofgirlss Beyza19 dua et bolca canım, benim ikinci ben bile korkuyorum 🙈 Allahım yardımcı oluyor merak etme.. Sağlıkla al kucağına bebişini 🌺💞
Merve1656 momofgirlss bende 26+5im alt tarafimda ağrılarım vardı dun hastaneye gittim bebeğim baş aşağı doğum pozisyonunu aldığını öğrendim şimdi sürekli her an gelecekmiş gibi hissediyorum 😣🤦 çantamı hazirlasam mi bilemedm… Bu arada çok güzel kolay doğumunuz olmuş darısı bizlere inşaallah ☺️🙈🌸
momofgirlss Merve1656 bende çok korkuyordum erkenden doğar diye ama 38e kadar bekledi kızım 🤦🏼♀️😂 tek zorluğu büyüdükçe kafası alt tarafa çok baskı yapıyor ve yürüyemez oluyorsun 🤦🏼♀️
Merve1656 momofgirlss evet ya canım çok yanıyordu o yüzden gittim bende doktora 🤦 şimdi doğuma kadar kafası orda mi kalcak yani geri dönmez mi😂😂
Snzen momofgirlss ne kadar güzel anlatmışınız ☺️benimde 25+3 günlük bebeğim benimde ilk hamileliğim evet telaşlarım var ama insanlar o kadar olumsuz konuşuyorlar ki her şeye hani moral bozuyorlar aa doğum şöyle zor aaa doğum böyle zor sen normal doğuramazsın yada sakın sezaryen olma gibisinden bir sürü laf söylüyorlar evet az çok tahmin edebiliyorum zorluğunu cennet annelerin ayaklarının altına kolay serilmiyordur herhalde ama bu süreç şuan belli olabilecek bir şey değil zamanı geldiğinde olacağını az çok bildikleri halde sırf konuşmak için konuşanlar grubunda olan insanlar benim gözümde çok fazla insanların dediklerini umursamam öyle bir yapım vardır ama ister istemez aklımız takılıyor böyle şeylere Moral oluyor böyle yazılar da bize rabbim hayırla kurtarsın bütün gebeleri inşallah 🙏🏻💙
momofgirlss Snzen amiin inşallah 🙏🏻 insanları korkutmaya gerek yok bebişler ne yapacaklarını çok iyi biliyorlar çok güçlüler inanın 🌺 o anda herşeyi akışına bırakıp güçlü olun, biz kadınız yapamayacağımız hiç birşey yok ❤️ hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum 🌺
Zehrayigit0156 Merabalar meryem ana otunu bende kullanmak istiyorum ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum doğum anında mi kullanıyoruz sadece anlatır mısınız rica etsem😊
momofgirlss Zehrayigit0156 sancın başlayınca suya koyuyorsun canım sürahi daha iyi olur. Ve dua okuyor sana yanındaki biri annen olur kayınvaliden olur eşin olur. Sende o sudan içiyorsun. Zaten suya koyunca açılmaya başlıyor o açıldıkça rahmin de açılırmış. Doğumdan sonra da sudan çıkar tekrar kapanıyor kuruyor ve saklıyorsun 🌺
DefneKaraibr İlk hamilelğim ve inanılmaz endişeliyim , adet dönemim hep sancılı ağrılı geçer herkes o yüzden yok çarın dar falan diyor ? Rabbim inşaallah bende kokay atlatırım 💐
momofgirlss DefneKaraibr aslaa alakası yok canım benimde adet dönemlerim çok sancılı geçerdi. Çatı muayenesi olamadan da doğurdum 😂 kendini öyle şartlama inşallah hayırlısıyla yaparsın doğumunu kaç haftalık bebişin?