Sezenimibeklerken 19 gecesi sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldım spinal anestezi oldum çok çok şiddetli başım ve boynum ağrıyor nasıl geçer daha çabuk acaba
DilanDag Sezenimibeklerken aynısını yengem de yaşadı doğumdan sonra doktorunun bilgisi dahilinde sağlıkçı bir tanıdığımız eve gelip ağrı kesici iğne vurmuştu 15 dk içinde rahatladı sağa sola dönmüyor du kafası resmen, çok geçmiş olsun..
Anneyim Sezenimibeklerken canım oluyor bagzı insanlarda onlar brnde de olmuştu ameliyat sonrasında şiddetli baş ve boyun agrısı şu anda ne kadar zorlandığını tahmin ediyorum Nescafe iç bitter çikolata ye bol bol su iç agrı kesiçi almayı ihmal etme inşallah cabucak iyileşirsin
Yusufunannesi_ Sezenimibeklerken canım Doğumdan sonra 6 saat kafein tüketmedin mi ? Şekersiz çay, sütsüz şekersiz nescafe? Ondan ağrıyor başın. Elinden geldiğince kafein tüket anesteziyi daha çabuk attırıyor
Sukut66 Sezenimibeklerken canm bende serklaj olurken spinal anesteziyle oldm vercekten feci agrim vardi 1 hafta cektm ama kahve ictigim surece rahattim tek caresi kahve diyorum Allah sifa versin
Dilara_slm mls23 inşallah benim de geçer sanki hiç geçmicek gibi ağrıyor acıdan ağlatıyor resmen hayır en kötüsü de bi çözümü de yok
Ayseturkoz Sezenimibeklerken nescafe kesinlikle benim de ilk doğumunda öyle olmuştu 2 poşet 2 poşet içtim işe yaradı hastaneye gittim iğneler serumlar işe yaramadı o yaradı şimdi 20 gün sonra doğum yapcam hastane çantama bol bol nescafe koydum