Babydolfin Merhabalar, son kontrolünüzde doktorunuz işte 2 gün sonra doğar ya da 1 hafta içinde gelir şeklinde tahminde bulunup tutan var mı acaba? Yani doktorlar anlıyorlar mı?
Meriwa Babydolfin açılmanız varsa ortalama bişey söyler canm bebek döndüyse kanala girdiyse o işde onun dışında müneccim değiller yani
teletabi Meriwa benim eşimde her muayene öncesi telefonda bana bunu soruyor bende aynı tepkiyi veriyorum. Ama sanırım eşim doktorların senelerce okuyup müneccim olduğuna inanıyor 😂😂😂 neymiş efendim doktormuş bu uzmanlık alanıymış nasıl bilemezmiş. En sonunda bu akşam sinirlendim. Sorun doktorda değil bende dedim. Ben beceremiyorum doğurmayı ikinciyi sen doğurursun dedim. Ohooo ben hemen doğururdum senin yerinde olsam dedi😂 sonuç olarak doktorlar net bişey söyleyemiyorlar çünkü bazı kişilerde herşey normal giderken bazı kişilerde yine herşey normal başlayıp sonradan bi yerde tıkalı kalabiliyor. Bu yüzden doktorlar net bişey söyleme taraftarı olmuyor ki insanlar eee siz bu tarih demiştiniz doğmadı bu çocuk demesinler diye. Birde gerçekten Rabbimin yarattığı bir kul yine rabbimin yarattığı bir kulun hangi vakitte dünyaya geleceğini kesin olarak bilemez. Bilse zaten dediğin gibi müneccim olurlar. Sadece varsayımlar olabilir. Bana mesela doğuruyosun dediler 9 gün önce yatış veriyolardı bakınız hala doğurmadım ayaktayım😂🙈Babydolfin
Meriwa teletabi 😄😄😄 benimde son adetime göre bugun doğurmam lazımdı doktora gittiğimde gebeliğin 42 hafta olduğunu öğrendim normalde😄 30 unda döndü 40 oldu kanala girmedi açılma yok tarih verse nolcak gelmedikden sonra 10 gün daha bekliycez dedi işde herkes soruyor geldi mi geliyo mu dedim doğuramıyorum ben stres oldum eşim kızıyor içinde kalmıycak ya stres olma diye dedim 36-37-38 ler doğurdu ben kaldım uygulamada bile dalga geçiyorlar dedim😂😂😂
Babydolfin teletabi aslında benim tam olarak sormak istediğim bu değildi eltimin ve kuzenimin doğumlarında doktorlar 3 gün sonra gelir kesin demiş biri tam dediği gün doğum yaptı diğeri 1 gün önce acaba dedim hani bebeğin duruşu yapısı bir şeyden anlaşılıyor mu?
teletabi Meriwa seninki ne güzel stres olma diyor. Benimki bana dokuz doğurtuyor 10 gündür 😂 hadi doğur artık doğmuyomu doktor bişey demiyomu yok efendim ben doğurmayı bilemiyomuşum galiba ondan doğmuyomuş. Hayır istesem içimde tutamam zaten çıkmak istedikten sonra becerememekle ne alakası var onu çözebilmiş değilim hala 😂ah ahhh sınanıyoruz bacım Allah hayırlısını eylesin hakkımızda 🥰
teletabi Babydolfin valla kuzum açıkçası bebeğin kanala kaçıncı seviyeye kadar yerleştiği açıklık durumu ve sancı sıklığı ile tahmini bişey söyleyebiliyolar. Ama dediğim gibi bazı kişilerde doktorların dediği tarih tutmuyor çünkü herşey müsaitken kişinin açılması yada ne biliyim sancısı düşebiliyo. Benim mesela o gün kesin doğum gözüyle bakıldı ama ilk başta sancıyı hissederken sonradan kayboldu gitti sancım nst de çıkıyor ama bende tık yok. Doktorum çok stres yapınca sancının gidebilceğini söyledi hatta şaşırdım öyle diyince. Ben bugün doğurmanı bekliyodum herşey çok müsaitti ama olmadı malesef diyip taburcu edildim. Yani doğum kapalı bir kutu tahmin edilebilir ama kesinliği tartışılır. Doktoruna sor gittiğinde tahmini birşey söyleyecektir illaki
Babydolfin teletabi sabah kontrolüm var zaten soracağım bunu da teşekkür ederimm ama bilgileriniz içinn🥰