dilek32 ankara etlık zübeyde hastanesınde bugun ayrıntılı utrasyona girdim 1dakıka surdu anlamadım sacma geldi cpk kısa surdu şükür bır sorun cıkmadı ama ben gıbı 1 dakıdada ayrıntılı utrasyona gıren varmı
Tugce1803 dilek32 Devletse eğer kısa sürüyor. Ben bazen devlete gidiyorum ordaki doktor biz ayrıntılı yapmıyoruz aslında sadece iyi mi nasıl rutin kontrol ediyoruz ayrıntılı için iyi bi yere git dedi.
MucizeM_5 dilek32 1 dk olurmu canm ya çok saçma başka bir yere git bence 👍🏻BEn bugün girdim 20 25 dk sürdü
Lizz dilek32 merhaba 2 li test nasıl 3 lu testi yaptırdınız mi bu son ayrıntılı ultrason galiba başka test yok sanırım
dilek32 Tugce1803 valla canım bana bı acıklama bıle yapmadılar bır dakıkada gırdım cıktım başka hastaneye gitsem mı acaba
DerinAy dilek32 bence gitmelisin. Bu olayı da cimere şikayet etmelisin. Bu bebek için çok önemli bi tarama ve devlet de olsa böyle saçma sapan baştan savma yapamazlar. 1 saat sürdü benimki. Bütün organlarına bakıyorlar ölçüm yapıyorlar. Yarım saatten az sürmesi imkansız. Ben devlette yaptırmadım ama o kadar çok ölçüm yapıyor ki; makatı açık mı diye bile bakıyor. Yani bence sen bi daha yaptırmalısın bence.
dilek32 Tugce1803 ozele gıdemıyorum malesef maddı acıdan zorluyor o yuzden ıyı bır devlet hastanesı arıyorum etlıyı sevmedım
Tugce1803 dilek32 O zaman gitmenin anlamı yok çünkü devlette hep aynısı dediğim gibi🤷🏻♀️Araştırma hastanelerine bakabilirsin ama illa ki belli bir miktar para alırlar diye biliyorum
Meriwa dilek32 şehire gidin ama orası bana 14 haftalıkken detaylı için 22 ime randevu vermişti yaparlar mı bilmem gititğinz gün bakılmıyor çünkü
tokgozss @dilek32 valla benim 40 dakika sürdü canım, zaten her yerini ölçüp biçiyorlar, kalp olsun beyin olsun bunlar ultrasonda 1 dakika da bakılıp geçilecek şeyler ki sence. Bunun için de senin kese suyun damar yapın da dahil.
sule3950 tokgozss peki bişey sora bilir miyim ayrıntılı ultrason da düşük tehlikesini falan biliyolar mi bende 5 aylık hamileyim Allah’ın izni ile