Gul__ Kızlar 4+6hamileyim ve 4+3 ken kan değerim 3537 6 gün öncesinde 464 tü bu artış normal midir bazıları düşük yapabilirsin diyorlar artış fazla olduğundan bu durumu yaşayan varmı şuan düşük riskim var
ozlem0643 Gul__ artışın fazla olması gayet normal ikiz bile olabilir bu artış yerine düşerse düşükle sonuçlarınır
Sermec27 Gul__ canım degerin haftanda göre gayet normal fazla da değil fazla olsa bile bu düşük riskiyle alakası yok benim de böyleydi 4+3 ken degerim
Gul__ ozlem0643 doktorumda beni en kötüsüne hazırlıyor umuda kapılmamak için keseyi de gördük ama boş gebelik ya da düşükten çok korkuyorum açıkçası korkutuluyorum
ozlem0643 Gul__ biz keseyi gördük 15 gün sonra kalp atışını duyduk ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı düşük zamanı beta yükselmez ve düşer ve mutlaka belirti verir
Gul__ Sermec27 evet canım alakası olmayabilir ama düşük riskim çıktı ve bazı çok bilmişler düşük bundan olabilir dediler
Sermec27 Gul__ düşük riskini bilmiyorum inşallah sag salim kucagına alırsın bebeğini ama betayla alakası yok düşük riskinin beta değerin bu arada haftana göre gayet normal
Muko2881 Ben 6 haftalıkken 13551 di canım gayet normal artması bu değer düşmeye başlarsa sıkıntı vardır .Normalde günlük artışı 1 önceki günün beta değerinin 2 katı olması gerekiyor diye söylemişti doktorum .
Mineust Değerin gayet normal gibi canım. Bence korkma . Daha çok stres olursun. Ayrıca düşük riskinde beta değeri düşmeye başlıyor seninki artmış. Bence iyi düşün iyi olsun