Hazalilayda Kızlar bugün nst için gittiğimde 5 cm açıklık olduğunu söylediler ve direk yatış verdiler şuan doğumhanedeuim açılma 6 cm oldu bekliyoruz nolur bana dua edin biran önce sağ salım kızımı kucağıma alayım 🤲
Ekin_arell Hazalilayda Hiç korkma ve şöyle düşün Şu an ağrı bile çekiyorsan Bu anı bir daha yaşamayacaksın Tabii ki de her çocuğunun doğum anısı farklı ama şu an bu bebeğin için bu an çok değerli boş ver çek sancını bebeğine kavuşmanı az kalmış baksana
Elhafnur Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin inş🤲🏻🌸peki bir de Bu açılmayı neye borçlusunuz acaba Doğuma 8 günü kalmış bi hamiş olarak beni aydınlatır mısınız 🤔😄 Hazalilayda
Elvan_sare Hazalilayda Allah yardımcın olsun canım yarın bende gidecegim dr bakalım açılma olmuşsa alıcak doğuma
UrasEgeninannesi Hazalilayda ağrın falan var mıydı ? Kasılmalarım var benimde ama yalancı mı gerçek mi ayırt edemiyorum 😬 Rabbşm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evladını inşallah canım ❤️🤲🏻
Hazalilayda UrasEgeninannesi bel ağrım vardı a UrasEgeninannesi bel ağrım vardı adet sancısı gibi şimdi yanımda uyuyor prensesim