Kizlar doğum yapalı 2 ay oldu ama şimdi hazır hissettim kendimi paylaşmak için 😊 evlendikten 1 buçuk ay sonra hamile oldugumu öğrendim ilk üç ay diş ağrısı çektim çok kotuydu 3. aydan sonra tedavi oldum geçti çok şükür. Son aya kadar hersey yolunda ilerliyordu 37. Hafta kontrole gittiğimizde doktor 2 haftadır gelişimin durduğunu soyledi 2600 gr dedi 4 gün sonra tekrar çağırdı 100 gr almış ama haftaya alalim anne karnında artık pek güvenli değil dedi. Kuveze girer mi diye sordum ağlarsa girmez dedi. o aralarda annemler yanıma gelmişti balkonda bi eğildim kalkarken suyum geldiğini hissettim doğuma 2 gün vardı doktorumu aradım hemen gel dedi herşeyimiz hazırda bekliyordu eşim çarşıdaydı hemen gel dedim biz korkudan heyecandan aglaşıyoruz bu arada 😊 hemen giyinip ciktik burda bazı olumlu doğum hikayeleri okumak inanin beni cok rahatlatti heyecan merak vardı ama hiç korkmadım hemsireyim belki ondandır hastane ortamı hemsireler çok iyiydi sağolsunlar 😊 gider gitmez damar yolu dosya işlemleri vee ameliyathane.. spinal etkisini beklerken tamamen uyuşmaya odaklanmistim bi süre sonra kaskatı kesiliyorsunuz dokunmalar cekistirmeler hissediliyor ama gram acı yok. 5 dk sonra bebeğini göreceksin dedi doktorum ve bi anda ağlama sesi allahım sana şükürler olsun dedim bana gösterdiler direk ağladım ve çok küçük değil mi demişim sen onu büyütürsün dediler 😊 çok farklı bi his ben Arda’ma kavuştum rabbim herkesi bebeğine sağlıcakla kavuştursun 😍 merak ettiğiniz varsa cevaplarım 🌸