Happy-jr Burcu2403 canım detaylı fatura işte.. ne tahlili yapmışlar görmek istiyorum de. Sana detaylı fatura vermek zorunda..
_canan_3545 Burcu2403 bize sezaryan için önceden tahlil yapıldığını onun için para alındığını söylemişlerdi
_canan_3545 Burcu2403 sizin kanınızla ya da tansiyonunuzla ilgili herhangi bişeyde problem falan mı vardı bende merak ettim
Burcu2403 _canan_3545 yoktu bir problemim test sonuçlarımda hep normal çıktı zaten.normal doğumdan ve sezaryandan önce ikisinde de kan tahlili yapılması gerekiyor
_canan_3545 Burcu2403 çok ilginç bize halbuki bu şekilde bilgi verdiler üstelik benim ve eşimin kan uyuşmazlığı var umarım artı fiyat çıkarmazlar
Burcu2403 _canan_3545 bizde de kan uyuşmazlığı var bebekle aranızda uyuşmazlık olursa iğne için 90 tl alıyorlar bunun dahil olmadığını biliyordum önceden.bilgilendirim yarın inşallah
Deleted5544 bende pendik medipolde doğum yaptım sezeryandı benimki, doktorum canan acar demirdi sezeryan önce kan tahlillerini verrken 250 tl aldılar, yatış yaparken sezeryan ücreti olan 2750 den düştüler 2500 aldılar
aaysegndz Anne_34 çok sevindim buna ben de ilk defa gidicem perşembe günü Yıldız hanıma 😊 renkli ultrason mu kullanıyorlar peki hastanede muayene sırasında
Anne_34 aaysegndz önce siyahtan bakıyor ölçümleri yapıyor sonra 4 boyutlu ya geçip resim veriyo ☺️ renkli de müsaitse kalabalık değilse babayı da alıyo söylersen
Anne_34 miracam bence ben onun hastası değilim acil gittim diye yaptı canım ama sonucta para verdim ve ben aciliyet ten gittim doktorum yoktu hiç hoş değildi tavrı sekreterler yönlendirdi ben seçmedim bile bilmiyorum samimi gelmedi inş memnun kalırsınız. En çokta ultrason koyar koymaz bebek gözükmez daha göremezsin bu haftada burası neresi bebeğin anlayamıyorum demesine inanmamıştım zaten kanıtlandı yanı çünkü bnm kendi doktorum nasl gördü elime resmini verdi gayet acık acık görülüyor kuzucugum☺️Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi 🙏
Bbusra34 Hamileliğimin ilk zamanlarında ikisi arasında kararsız kalmıştım sonra Canan hocayı seçtim biraz mesafeli sert duruşlu bir doktor candan olması hoşuma giderdi ama çok da sıkıntı etmedim sonrasında işinde iyi olsun yeter dedim ☺️☺️
mucize74 Bbusra34 ben çok seviyorum 8.haftamdan beri ona gidiyorum aşırı iyi ilgili bi doktor rahat rahat her şey sorabiliyorum her şeyi anlatıyor 😌Canan hanıma bi kere gittim oda acildeydi pek sevemedim açıkcası çok sert gerçekten 😂