almila2020 Cnm bnm 26.haftadan beri 2 haftaya yakın geriden geliodu şükür 37. Hafta gördüm 2800 grm biraz kücük dogcak başka sıkıntı yoksa hic kafana takma beslenmene dikkat et ben cok dikkat ettim insallah saglıkla gelsin minnoşlar
Naciyedinc almila2020 inşallah canım❤️ Doktorumda en başından beri söylüyordu minyon bir bebek doğurucaksın bu senin için çok iyi normal doğumunda kolay olur dedi hatta şuan bile olumsuz hiçbişey söylemedi ama biz işte tatmin olamıyoruz bazı konularda 🤷🏻♀️❤️
Naciyedinc TUGBI zaten böyle konularda çevre psikolojisi sizinde psikolojinizi bozuyor. Kayınpederimi arayı bebekten haber verdik ne kadar küçük o bebek dedi oysa sadece 200 gram geride demişti doktor. Allahtan çevremde çok fazla insan yok olsaydı napardım bilemiyorum. Teşekkür ederim ♥️
Kubra80 Naciyedinc sağlıklı olması en önemlisi ama asıl yeni kilomalma haftalarına gelmişsin bak Muz ye kilomaldırıyoe bebeğe benim bebeğimin kilosu önde gidiyor muz çok yedim 🤭 ama asıl kilo almaya başlayacak zamandasın canını sıkma
Kamile1903 Naciyedinc senin için dua edicem ama güzel düşün sadece sana en çok yine sen yardımcı olursun haberlerini bekliyorum 😇🙏🏽
prensesim35 Naciyedinc muz kaşar tereyağı adem bunlar bebeğe kilo aldıran şeyler hatta geçen bi bayan body açtı çok faydasını görmüş
EbrarBilgem Naciyedinc 37+5 de 2.230 kilo doğdu haftası ileri olduğu için herşeyi çok gelişmişti sadece minik bi kız ama bende eşimdd minyon birazda ona bağlıyorum çünkü hamile kaldığımdan beri hep dikkat ettim yememe içmeme ama sağlıklı çok şükür dediğim gibi sadece kilosu az
Naciyedinc EbrarBilgem evet doktorda senlik birşey değil dedi çok çok yersen kilo almakla kalırsın dedi. Önemli olan bebek için besleyici olmasıymış yenilen şeylerin 🌱
Fulyazorlu30 Naciyedinc bende 31 haftadayken 2600 dü ve baya kilo dedi doktor sana şunu söyleyim cnm sabahları yumurta ve bolca kaşar öğle arası hergün badem ceviz süt haftanın üç günü ıspanak ye geceleri yoğurt ye bol bol bak nasıl kilo alıyor 🙏🏾
Tugcetugce42 Naciyedinc teşekkür ederim desteğiniz için ilk gün üzüldüm de şuanda üzülmüyorum napayım diyorum üzülünce kilo almıyor sonuçta ve bebeğim benim üzülmemden de etkileniyor böyle düşünüyorum üzülmüyorum artık çok naziksiniz desteğiniz için tekrardan teşekkür ederim 😊🌸🙏
Ayse_ali Naciyedinc benimde 26 haftamda 1 hafta kilo olarak gerideydi hiç endişe etme rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❣️ ben muz yedim kabak çekirdeği süt yoğurt tiksinmistim ama bol bol ayran yapıp içtim sabahları pekmez tükettim 1 buçuk haftada gayet düzene girdi kilosu çok kilolu olmasının önemi yok inşallah sağlıklı gelsinler yeter dualarda buluşalım inşallah ❣️
kubracakos Naciyedinc 31+1 de 1490 Gr demişlerdi bana da önce küçük dediler ama 34+1 de gittim 2100 olmuş gebe takip yine küçük deyip riskli gebeliğe gönderdi ordaki doktor tekrar gönderdi doktoru ma kilosu haftasına göre normal diye bence takma kafana bende senin gibi düşünmüştüm ama şimdi takmıyorum sağlıklı olsun da nolursa olsun