Merhaba kızlar. Sonunda buraya dogum hikayemi yazmak bana da nasip oldu çok şükür.❤🥰. Öncelikle herkese hayırlı dogumlar dilerim. Ilk hamile kaldigim günden beri çok şükür hamileliğim iyi gitti. Ne bulantı ne kusma. Iştahim hep yerindeydi😊. Neyse 28 haftalıktan 37 haftaliga kadar bebeğim hep tersti. Doktor 1 hafta daha musade etti. Dönmezse sezeryan dedi. 1 hafta sonra gittiğimizde bebeğim dönmüştü çok şükür. Bu sefer başladım beklemeye. 40 haftayı doldurmama rağmen ne gelen vardı ne giden. Tam aksilik gibi doktorum da izine çıkmıştı. Başka bir doktor vardı ona muayene oldum. Bebeğin suyunun bir kaşık kaldığıni söyledi. Suni sancı verip doğumu başlatacagini söyledi. Yatışım yapıldı. Alttan muayene falan derken açıklıgım 2 cm oldu. Sonra suni sancı takıldı. Bende sıfır sanci. Hissetmiyorum bile. Açıklıgım durdu. Bende o ara korkudan mi olsa gerek epilepsi nöbeti gecirmisim. Uyandigim zaman doktor direk sezeryana aldı beni. O an bebegime birşey oldu diye çok korktum. Nöbet gecirdigim için genel istedim ben. Anestezi uzmanı da genel önerdi zaten. Zaten narkozu verdikten sonra bayılmışım. Bir uyandigim odamdaydim. Pamuk kızım yani basimdaydi❤🤲. Çok acıkmıştı kızım sütüm hemen gelmediği için mama vermişlerdi. Ilk başta ayağa kalkmak biraz zordu. Ama yürüdükçe insan açılıyor. Sütüm tam anlamıyla 3. Gun geldi. Sıcak duşla masaj yaptım ancak sütüm öyle geldi. Şuan doğum yapalı 1 hafta oldu. Fırsat bulup ancak yazabildim. Belki uzun ve karisik olmuştur hakkınızı helal edin inşallah. Dilerim Allahtan Rabbim hepinize hayırlı dogumlar nasip etsin inşallah. Meğer ben hep yarimmisim. Kızım geldikten sonra tam oldum. Tavsiye olarak da hastanede rahat etmeniz acınızdan mutlaka gecelik şeklinde lohusa takımları tercih edin. Daha rahat oluyor. Rabbime emanetsiniz hepiniz 😊😊🤚😇